zoli voltam

Tegnapi oroszlán, migrénnel

2007. május 09. - zoli vagyok

aki vagyokAzt írta a tegnapi horoszkópom: "Várakozással teljes nyugalom jellemző ma Önre. Tudja, hogy valami új fog történni és emiatt izgatott, ugyanakkor tudja, hogy ki kell várnia az idejét."

Lófaszt. Tegnap is végighajszoltam magam a melón, és kábé délután négy körül bekopogott hozzám jóbarátom, a migrén. Egyre erősebben, egyre durvábban zörgetett a homlokomon, majd abroncsba fogta a fejem, és elkezdte szorítani. Várakozással teljes nyugalom, a faszomat, azt.

Hatkor bezártam az irodát, és elindultam haza. A buszon elhúztam az ablakot, és próbáltam a menetszélbe tartani a fejem - ekkor már volt bennem három fájdalomcsillapító, de semmit nem ért. Beugrottam a Blahán a mekibe vacsiért, otthon már várt Björk, akit szegényt nem tudtam kellőképp értékelni, pedig tüsténkedett, meg új frizurája is van. Édes volt. Ehhez képest én hirtelen lebasztam a krumplit, azzal hogy megbolondulokbazmegettőlafejfájástól, berohantam a fürdőszobába, lekuporodtam a mosógép mellé, fejem a térdeim közt, és fájtam.

Végül egy Cataflam meg némi fekvés helyrerakott, de kurvaszar volt.

Ma lesz repiesemény, amihez nincs sok kedvem, de legalább koponyába öltöztem :) koponyás cipő, koponyás póló, koponyás táska. Pofonütjük a közízlést, akárha gimnazistaként. Este Björktelen leszek, ami nem jó - kivéve, hogy így megehetem azt a csipszet, aminek nem szereti az ízét rajtam. De basszus, nem egy nagy kárpótlás... :(