zoli voltam

Virágzik a bazsalikom (om)

2007. május 10. - zoli vagyok

minden reggelElőbb írok a reggelijeinkről, majd mérgeset egy hisztis picsáról, majd összevissza. 

Szóval. Reggel, miután felkelünk, Björk vizet melegít, neki kávé, nekem tea (két filter, zöld-fekete-fehér valamilyen kombinációja). Zöld asztali futóra fehér, szögletes tányérok, azon keksz, mellette a teám, teafiltertartó a használt filternek (!!! van ilyen, tudtátok?), méz egy cuki méztartóban, cukor, édesítő, förnuft kanál, kávémintás szalvéta. Szép, és ami sokkal fontosabb, jobb is. Én szeretek így együtt reggelizni, de nem hiszem, hogy ezt túlságosan magyarázni kéne.

Aztán a dühről. Én ugyan szelíd vagyok, mint egy galambász, de tegnap egy olyan hisztis picsával konverzáltam távbeszélőn, hogy legszívesebben felpattantam volna egy vonatra, majd megérkezve az ő kis lakhelyére, elszaladtam volna hozzá, a hajába markolva bele-belenyomtam volna a fejét egy jeges vödör vízbe, néha kihúzva, hogy ÁJJÁMÁLEBASZOD, aztán visszanyomva, a jégkockákat kevergetve az arcával. Utálom az agresszív hisztit. Borzasztóan utálom, télleg.

Főleg azért utálom, mert még mindig nem szokásom csípőből leugatni valakit, de rövidesen eljön ez az időszak is. Mert gecimód elegem van.

virágzó bazsalikom :)

Aztán van az is, hogy kinyílt, mit kinyílt, KIVIRÁGZOTT az ablakomba' a bazsalikom.