zoli voltam

zifjúpár

2007. május 13. - zoli vagyok

Esküvőn voltunk Björkkel szombaton. Nem írok beszámolót, inkább csak benyomásokat. Ja, és egyelőre még tök fáradt vagyok.

Az első, kicsit gonosz dolog, ami eszembe jutott, hogy basszus, ha nekem hajnalig kéne dajdajoznom a kedves barátokkal, rokonokkal és üzletfelekkel, meg ide menni, meg oda, és fotózás, és egyebek, és valamikor hajnalban kerülnék ágyba, hát én bizony maximum egy vödör redbull és fél kiló Viagra után tudnám a nászéjszaka fogalmát a konvencióknak megfelelően kitölteni.

Szexről szólva, az is érdemel pár sort, de majd megmondják a meleg olvasók a kommentokban, hogy vajon egy buzisrácnak milyen érzés egy esküvőn résztvenni. Volt itt is egy celebmeleg ugyanis, és Björkkel arra lettünk figyelmesek, hogy csöndben üldögél az udvaron, nem nagyon hepajkodik... fene se tudja. Mindenesetre ő is lelépett éjfél körül, hozzánk hasonlóan - csak érte pár fiú jött, és Candy!-re mentek, mint college.

Fotóztam is. Megnézve a képeket, egy kívülálló azt gondolhatná, hogy Björköt ünnepeltük ilyen sokan, templomban meg mindenhol - de azért egy-két képen feltűnik az ifjú pár is :) Björkkel, leginkább :) de a legvicvesebb fotót kétségkívül arról a homleszről készítettem, aki a szertartás előtt-alatt békésen szalonnázgatott a templom előtti padon, el-elvegyülve a násznépben.

 

lakatlan

Fáradt vagyok, ma csak ennyi.