zoli voltam

Menni kéne

2007. május 14. - zoli vagyok

Tea, két csokis keksz, csokis croissant, 5 kifli és a kempingsajt, 2 energiaital, sok cigi. Ez volt eddig, meg sok-sok munka.

Hétfő van, általában ez szokott Björktelen lenni, mivel ilyenkor a legsanszosabb, hogy éjszakáig dolgozok, meg este jut eszébe az én embereimnek, hogy holnap reggelre ez meg az kéne, és ugyan csináljam már meg. Szóval ilyenkor főszabály szerint Björk Békásmegyeren marad. Most viszont nem, ugyanis múlt héten alig láttam, és nem lenne jó a kis lelkének (meg az enyémnek se, tegyük hozzá), ha hazapasszolnám.

Elárulom azt is, hogy tegnap a neten cukimuki panziókat meg szállodákat nézegettem. Ennek az az oka, hogy új utakat keresek, amennyiben nyaraltam már családdal, régen (mostanában ez kizárt, közös érdekből), voltam úttörő- és ifjúsági táborban (kinőttük), meg Spanyolországban a Gyulával, meg ilyenek - de az, hogy elviszem az én csajomat nyaralni, az még nem. Most meg ezt tervezem.

(itt volt némi munkaügyi kattogás, de kihúzom, mert legalább itt ne)

Szóval helyeket néztem, meg nézünk, Tatától Orfűig sok cél lehet, majd meglátjuk.

Közvetlenebb és koraibb cél azonban, hogy kedves kis tesztsorozatunk folytatódjék, ennek érdekében itt figyel a táskámban a Pesti Est gastro&night, úgyhogy immár ebből a kiskatekizmusból szemezgetek majd tesztelendő kávézót. Ide pl. rövidesen elmegyünk, jó?

Munka van, talán este még jövök.