zoli voltam

Kígyó. Kis kígyó.

2007. május 25. - zoli vagyok

"Mivel vidéki vagyok, nem rendelkezek számítógéppel hogy utánanézzek a dolgoknak, talán ez a baj a műsorral." Ezt tudta válaszolni egy nő a tévében arra a kérdésre, mi a véleménye a SzemPont című műsorról. Borzasztó.

kis kígyó Ma meg rájöttem arra, hogy ki Donatellácska apja. Hamarabb értem haza, és belenéztünk a Balázs-showba, ahol Kiszel Tünde és hasonlóan okos kislánya produkálta magát. Szilárd meggyőződésem, hogy ennek a kislánynak Boborján az apukája... és bizony rá ütött a gyerek.

Gyerekekről szólva, megint bebukott a Blikk egy ordas kamuval. Januárban írtak a No Thanx nevű emós fiúzenekarról, közölve azt is, hogy "A 16 éves Dávid festett szemhéja emlékeztet legjobban a Tokio Hotel énekese, Bill Kaulitz androgén fizimiskájára..."

Nomármost. Pár napja volt a Viván egy kisebb riport, amelyben ezt a 16 éves Dávidot kísérték el a középiskolai ballagására. Én nem tudom, hogy van ez, de az én időmben még nem 16 évesen végezték el a gimit a srácok... bár ki tudja. Megjegyzem, ugyanez a cikk 18 évesnek mondja azt a tagot, aki immár két éve főiskolás. Ő is biztos csodagyerek.

Hehh. Most, hogy így Boborján őszbe csavarodó, ámde dús haját nézem, eszembe jutott, hogy múltkor milyen szép példát láttam az "olcsó húsnak híg a leve", jelen esetben az "olcsón beültetett haj erősen hullik" elvre. Először Friderikuszt láttam, akinek kurva drágán tűztek hajhagymákat a fejébe, de tart is a frizura ("London: szitáló eső..."). Aztán jött Szekeres Imre, aki mára újra Hókuszpókra kopaszodott - neki egy olcsóbb, bár hasonlóan fájdalmas hajbeültetése volt, és mára semmi nem látszik belőle, megint korcsolyáznak a muslincák a feje búbján.

Hogy mondjak jó híreket is, mostanában nem látom sehol Kelemen Annát. Utoljára azzal jelentkezett a bulvárban, hogy ő öngyi akart lenni, de megmentették. Aszongya, felvágta az ereit a csuklóján... de kiderült, hogy csak megégette a vasalóval. Kár. Annácska a legfőbb érvem az aktív eutanáziára, egyébként.

Végezetül egy közcélú, demagóg felvetés: biztos, hogy szükség van non-stop közszolgálati tévére? Tényleg muszáj szünet nélkül műsort adni? Ma például hajnali negyed négykor biztos tömegek ragadnak az M2-n, megnézni a "Válaszd a tudást! Szórakoztató kalandozás a tudomány világában" című műsort. Vagy 04:10kor a "Világunk" című integrációs magazint a Dunán. Esetleg 1:45-kor a csíksomlyói búcsú megható képeit.

(basszus, most jöttem rá, tök rég volt már médiafika.

Visszaállunk, mert elkopnak a rovatok, a nemjóját)