zoli voltam

Seggaspektusok

2007. május 29. - zoli vagyok

Kezdjük ott, hogy elolvastam a mai újságokat, de minek.

Talán tudjátok, Bors Magazin lett a Színes Bulvár Lapból - de csak a név változott, a híresen magas színvonalú újságírói munka nem. A mai számban jó érzékkel sikerült az egyik oldalra a családját éheztető szektás csávót, míg vele szemben a másik oldalra a Turbó-diéta reklámját szerkeszteni. Ügyes, végiggondolt koncepció. (Feszül a popsi, ég a zsír! - sikkantott fel Norbi)

A Blikk ellenben komoly oknyomozást folytatott - a címlapsztori kapcsán időt, pénzt, energiát nem kímélve megkeresték a vízbe fulladt fiúk ügyéhez a legautentikusabb nyilatkozót. Szó szerint idézem: "Kiss Ferenc úszómester szerint nagy felelőtlenség úszástudás nélkül belemenni a mély vízbe, vagy oda, ahol nem tudni, meddig ér le a láb." Most szólok, hogy a "tragédiával végződő tűzesetek" (klisé!) kapcsán stipi-stopi, én szeretném elmondatni egy tűzoltóval, hogy "nagy felelőtlenség kinyitni a gázcsapot, benzinnel fellocsolni a lakást, majd begyújtani a szilveszterre bespájzolt pirotechnikai eszközöket."

De persze a Hihetetlen Ehető Segglyukról egyikben sem lehet olvasni! Belga csoki, egyébként.

shake your bon-bon!

A politikai napilapok viszont újra értelmet adnak a régi, szocialista attitűdnek, miszerint az újságtartónak a WC-ben a helye (gyk: seggtörlési segédlet), úgyhogy itt sem foglalkoznék velük.

Máma egyébként kórházsorozatokat nézünk majd, Vészhelyzet, meg Grace Klinika. Utóbbiban annak szurkolok, hogy pusztuljon már el végre az a hülye szívbeteg csávó, mert rettenetesen idegesít. Titeket nem? Irritáló seggfej.

tenyérbe mászikBár asszem, Ricsinek tetszik a csávó. Apropó, Ricsi, gyere majd MSN, mert a titkos akcióban eljött a második fázis! oké?

Ui: ma is trágárkodtam, és? :))))))))