zoli voltam

Bulvárgeci és nyaralási előkészületek

2007. május 30. - zoli vagyok

A Színes Bulvár Lapból lett Bors Magazin nem hibáz: ma írt egy dörgedelmes cikket a kislányt megerőszakoló ősz hajú szatírról, majd beszerkesztette alá egy potencia-növelő szer hirdetését.

Finom, ízléses árukapcsolás, hasonlóan a tegnapihoz (tudjátok: cikk a családéheztető fasziról, mellette Turbó-diéta hirdetés).

Jó lesz ez a lap, rá fogok szokni.

Vannak azért ennél fontosabb hírek is. Az egyik, hogy megjött a visszaigazolűás, júliusban elmegyünk nyaralni Björkkel. Itt fogunk lakni, és terveim szerint kurvajó lesz. Első emelet, Várra néző szoba. Sokat akarok aludni, nagyokat enni, sétálni, fürödni, fagyizni, pihenni- és nem fogok dolgozni, az kurvaélet. Megkérdezte tőlem pár napja egy jóbarátom, hogy mikor voltam utoljára szabin, de úgy IGAZÁBÓL, hogy nincs közben munka. Hosszú gondolkodás után arra jutottam, hogy tavaly, a Sziget alatt MAJDNEM, de aztán csak az első próbálkozást tudtam visszaverni, másodjára kénytelen voltam melózni az egyik délután. Dafke a kábítószerezést népszerűsítő kedvenc pólómat vettem fel, ne csak nekem legyen szar... :) Szerintem még a hangpostámra is rámondom, hogy "bocs, július 23-ig meg se hallgatom az üzeneteket." Apropó, telefon. Új csengőhangom van:

Barátságos meg minden. Visszatérve a nyaralásra, mondtam Björknek, hogy ne tankolja túl magát pakkokkal - bár igaz, hogy a vonaton elfér, a pályaudvarról meg elviszi a taxi, a szállodában meg a boy... Én a szokásos minimál-csomaggal készülök, és ha áttekintettem a költségvetést, eldöntöm, hogy a: veszek-e egy notebook-táskát b: veszek-e egy gurulós (trolley vagy hogy híjják) bőröndöt. Mindkettő jól jönne, majd meglátjuk. Kell még fürdőgatya is, a magam részéről pálmafás valamilyen mintás boxerben gondolkodom. Meg ilyenek, no. A lényeg, hogy megyünk :)))

Tegyünk a végére is egy kis bulvárt: a mai Blikkben láttam egy szép fotót, mely Debreczeni Zita tarkójáról készült. A hölgy Majka keresztnevének (=Péter) első betűjét, egy "P" betűt varratott a nyakára. Már akkor is felmerült, hogy mi a faszt csinál, ha szakítanak - akkor így nyilatkozott:

- És bele sem akarok gondolni, mi lesz akkor, ha mi szétmegyünk. De nem megyünk szét! Nem, ez marad ez a tetoválás. Vagy idővel lesz belőle Pisti.

Na, most szakítottak, úgyhogy lehet keresni egy új "P"-t. Mert én, ugye, aki "Z" vagyok, kurvára zokon venném, ha bizonyos helyzetekben egy ilyen "Majka tulajdona vagyok"  feliratot kellene bámulnom a csajom nyakán.

 

"P", mint...