zoli voltam

Matek

2007. május 31. - zoli vagyok
Új kollégák érkeznek az irodánkba. Számolja ki, hány férfi és hány nő, és milyen szexuális preferenciákkal lesz összesen nálunk. Adatok:
  • Az összes dolgozó közül egyedül én szoktam nőkkel szexelni.
  • Eddig 2x annyian használták a női WC-t, mint a férfi WC-t. Mostantól pont fordított lesz az arány.
  • A régi dolgozók közül egynek van már gyereke, egy másik pedig terhes.
  • Idén egy régi dolgozót köszöntöttek fel anyák napján.
  • Ha mi vezetnénk a Nap-Keltét (broáf), Lakat Tincs Károlynak akkor is be kéne ülnie a stúdióba vasárnap.
*

aki vagyokPermanens lelkiállapotomat részletesen leírhatnám egyébként, de szerintem elég kifejező ez a kép is. Egyébként meg ezért van szükségem a nyaralásra, de kurvára.

Ja, és apámat meg a múlt héten kirúgták a munkahelyéről - illetve ő rúgatta ki magát, hosszú és szívós munkával. Épp aznap sikerült nyélbe ütni a kibaszarintását, amikor aláírták az új ház adásvételi szerződését. Egyébként meg őt már nem tudom sajnálni, anyámat annál inkább, mert megint jól cserbenhagyta őt a faterom. Van egy (biztos ósdi meg konzervatív meg szexista) elképzelésem a nemi és családi szerepekről, és a faterom fényévekkel távolodik ettől a képtől. Rakjuk hozzá még azt, hogy persze nem hajlandó "rendes" munkát keresni - "én leszek senki alkalmazottja", mondja, és a legtipikusabb kapuzárási vészreakcióba kezd: kényszervállalkozik... és naná, hogy nem úgy, hogy egyszemélyes biznisz, hogy összerak valamit a két kezével, neeeeeeeeem. Kockáztatja a félretett pénzüket, és lesüt a projektről, hogy dolgozni, azt nem nagyon akar majd. Csőd, amit prognosztizálok.

És, jut eszembe, egy fasz vagyok, mert tavaly belementem abba, hogy az ő nevükre vegyük meg a lakást, amiben most lakom, és aminek a törlesztőrészleteit fizetem. Most aggódhatok, elvállalkozza-e a fejem fölül...

Szóval így állunk, beborult, és az eső is esik.

*

Persze viszek haza is munkát, esti sörözés törölve. Megint, faszomba.