zoli voltam

"A tökéletes nő"

2007. június 06. - zoli vagyok

Egy vidéki diszkóban lépett fel David, a kis félslágeres magyar popsztár, és a színpadi lézershowt helyettesítendő, zseblámpával pásztázta playback közben a közönséget. Így vett észre egy jó segget, ami egy klasszikus diszkószépséghez, az akkor még emberi formákkal rendelkező Serény Krisztához tartozott.

Ahogy az lenni szokott, rövidesen jól megdugta a hölgyet, majd felismerve korlátait, miszerint nem lesz ő egy kontinentális kúróbajnok Mick Jagger, tartós párkapcsolatot is létesített Krisztával. Kriszta már ekkor is sportolt, konditeremben formált, jó alakú, ötvenegynehány kilós csaj volt. Kicsit lófejű, kicsit butuska, de lapos hasú és feszes fenekű. David mellett nem is volt más dolga eleinte, csak még több konditerem, még több szoli, még több ez-az.

Eleinte. David karrierje azonban, ahogy az várható volt, igen hamar ment a levesbe. Nem is várhatunk mást, ha valaki „csak” énekelni és táncolni nem tud, valamint unszimpatikus a közönségnek, és mindemellett annyi tehetsége van a popszakmához, mint egy hamutartónak. Tehát nem sok.

Mindemellett David egy frusztrált geci volt, amit ez csak fokozott. Ahogy azt többször, a tévében, a barátnője jelenlétében is előadta, „ha nem tudod megszerezni a tökéletes nőt, csinálj magadnak egyet.” Kriszta ilyenkor szerelmesen mosolygott mellette, amennyire ezt a szájába injekciózott puffasztó cucc engedte. Ekkorra ugyanis a jó alakú, vidéki kislány igencsak megváltozott… szoláriumban feketére cserzett bőr, ami a szteroidoktól olyan recés lett, hogy sajtot lehet reszelni rajta. Ijesztő méretű vállak, fatörzsnyi combok, és a cuccozástól pincemély, dörmögő hang.

Meg persze a rengeteg plasztikai műtét. Dinnye méretű mellimplantátumok, volt, hogy David kocsiját kellett eladni, hogy ki tudják fizetni a nagyobb méretű szilikon beültetését. Formátlanra duzzadt száj, azt hinné az ember, csalánt szopogatott egész éjszaka. Mókuskerék: amint kijött a plasztikai sebésztől, már a következő műtétet tervezgette. Hetente ajakfeltöltés, váltott orvosokkal, mert senki nem vállalta ilyen gyakorisággal. Csak közvetlenül az injekciózások után boldog, mert akkor pár napra begyullad a szája, és kibaszott nagyra duzzad.

Versenyfutás. A Playboy-fotózásra lefogy 15 kilót, majd a női (khm…) testépítő versenyre visszagyúr húszat. Vendégszereplés Csernus Imrénél, mindenféle mónikasókban, a mellette feszítő, elfelejtett, kopaszodó sztárral. Nyolcvan kiló, szteroidokon hízlalt izom. A tökéletes nő.

Kedves Újságírók! Nincs kedvem ezt a sztorit „rendesen” megírni, meg ide minek is. Úgyhogy valamelyikőtök lesz szíves… bulvárba, akár.

"A pasim... izé, a csajom!"