zoli voltam

Csókverseny, visszavakond, bűnözők

2007. június 09. - zoli vagyok

A Bors Szórakoztató Napilap ma Guinness-rekordot akar elérni, egy, a Kossuth térre hirdetett csókversennyel. Sok-sok párt várnak, émmeg kitaláltam egy vicceset.

Szerintem kerekedjen fel sok buzifiú, oszt smároljanak ott ők is - így tesztelhető, vajon a Guinness Book szabályai homofóbak-e, és kibasztok a Borssal is, mert nem tudja majd a nyuggereknek eladni a lapot, a sok smacizó bumbival.

Erre gondoltam.

Ma egyébként tök jó napunk volt (eltekintve attól, hogy dolgoznom is kellett). Volt benne vakondcsere meg kávéfőző-prospektus illegális megtekintése. Mindjárt magyarázom.

Lost Az úgy volt, hogy Björkkel ma elmentünk a Corába, vásárolni. Épp az üdítőknél jártunk, mikor Björk kiszúrta Kisvakondot. Plüss Kisvakond volt, és szomorúan üldögélt a polcon. Nem a helyén. Nem ott, ahova tartozik. Egyáltalán nem.

Szegényt a Boleró italporok (!) közé ültette valaki. Biztos egy gonosz, kövér kislány, aki elhozta a játékosztályról, itt meg megunta, és besuvasztotta pont a Boleró italporok közé. Björk rögtön megszánta Kisvakondot, kivette, babusgatta, és, a fene egye meg, szinkronizálta is, miszerint Kisvakond szomorú, meg sír is, és eltévedt, és haza akar menni.

Émmeg ugye, bár legendásan kemény, acélos és érzelemmentes vagyok, akit nem lehet meghatni, baltával se megsérteni, egy igazi hóhér, egy Szilveszter Sztalónébe oltott Szijjártó Péter, aki vagyok, most mégse bírtam, felkaptam Kisvakondot, és megkerestük a játékosztályt, ahol az egyik polcon ott sorakozott a sok-sok Kisvakond. Zord arccal beraktam Kisvakondot a tesói közé, majd halkan annyit mondtam a nevében, hogy "helló srácok, visszajöttem, juhé".

Ja, meg illegálkodtunk is. Az volt, hogy Björk hozott a keresztmamájától egy kurvajó kávéfőzőt. Ilyen dupla gép, hogy jöhet belőle eszpresszó meg olyan hígabb kávé, ami filteren át, és ott teát is, meg lehet vele gőzölni is. Na, de nem tudtuk, hogyan kell használni. A Corában járva azonban kiszúrtuk, hogy ugyanaz a modell más gyártótól kapható... bele kell nézni a használati utasításába (HaszUtMelléMaFor - emlékszik valaki erre?). Szóval mondtam, hogy eksön! Felemeltem az egyik dobozt, takarva a tilosban járó Björköt, aki boszorkányos ügyességgel kibontotta a kávéfőző dobozát, és kikapta a prospektust. Átfutottam, kiokosodtam, majd visszacsempésztük a helyére.

Bűnözők vagyunk.

Aztán haza kellett jönni, mert meló volt (szegény Ricsi pont közben jelentkezett be, hogy ráérünk-e... sajnos nem). Aztán Björk főzött szokásosan kurvajó kaját. Újabb sok-sok telefon meg e-mail, meló letudva (mára, ugyanis holnap délután megyek terepre, bazz). Most pedig nektek blogolok, illetve már pont kész az is.

 

Ui: A Sugár Berci is menjen puszilózni!