zoli voltam

Björköm

2007. június 10. - zoli vagyok

Ma mesélek kicsit nektek Björkről, mert szeretitek.

Az van pl., hogy szerintem semmi szükség a korhatárkarikákra, mert cenzúra, mert infantilizál, mert diktatúra. Egyetlen karikának azonban mégis lenne értelme: a "megtekintése Björk számára nem ajánlott".

Mikor Björk kicsi volt, még mesét is csak felügyelettel nézhetett. A csúcs az volt, mikor azon pityergett, hogy Fülemackó túl sok meggyet evett, és elrontotta a gyomrát. Pedig mondták a Fülesmackónak, hogy ne csak egye, hanem szedje is a meggyet a fáról, de hiába. Aztán persze fájt a hasa, szegény kicsi Björknek meg folyt a könnye... :) izé :(

És ma sem egy thriller-rajongó... arra jutottunk, hogy ha már a kurvakibaszottnyomorult ORTT felkarikázza a filmeket, akkor kell egy olyan jelzés is, hogy "Björk feje piros karikában." És akkor tudnánk, hogy ezt most ő nem nézheti meg.

Ja, és tegnap kapott új bögrét. Pucca van rajta a pasijával, piros színű, és szép.

Van az is, hogy eddig bárkinek mutattam be, mindenki lebjörközte: "tudod, kire hasonlítasz?". Naná. Ő fog egyszer lebuktatni, basszus. Rögtön kiszúrják. Úgy nézünk ki együtt, mint Björk és a skandináv menedzsere.

Ma (is) tök jót főzött, émmeg nem győzök csodálkozni, hogy rendesen eszek. Vasárnapi ebéd, tányérból, evőeszközzel. Desszertnek meg málnát evett, naná. Kiöntöm a fagyasztott málna felét egy kis tálkába, ő meg bekanalazza (a kis Förnuft kanállal) úgy fagyosan.

Ehh... ezt nagyon hosszan tudnám írni. De inkább majd személyesen. Ma egyébként volt terepmunka, itthoni munka, meg Douglas- és DM-látogatás is. Most viszont már késő van, és befejezem a blogolást. Tusolni, aztán Björkölök. (uhh, majdnem elfelejtettem: ma picit darenbézer voltam. nem egy real arc, de azért tehetséges)