zoli voltam

Fagott

2007. június 13. - zoli vagyok

fagottMa egész nap egyedül leszek az irodában. Ez jelenthetné azt is, hogy lehet hangosan böfögni, meg nem kell lenémítani a pornóvideót – praktikusan azonban kurva nagy szívás is lehet, amennyiben minden fagott engem fog megtalálni.

Fagottról szólva, a Grace Klinika kapcsán két örömhírről is be tudok számolni. Egyrészt, kibaszták a sorozatból Burke dokit, mert lefagottozta a kollégáját (tényleg nagyon kínos volt, megnéztem a videót), másrészt meg végre meghalasztották a szívbeteg csávót, akit utáltam. Ellenben kikérem magamnak (maradva a sorozatoknál), hogy parkolópályára teszik a Harmadik műszakban a kedvenc szereplőmet, Boscót. Előre félek, hogy majd hosszú részeken keresztül kell sajnálni a rehabilitáció alatt, ha egyáltalán túléli. Skandallum, kiírják a kedvenc bunkómat az új évad első részében! Lehet, hogy leszokok a sorozatról (nem).

*

Befutott az első fagott:

- ... ne tegye le, NE TEGYE LE, MÉG NEM ADTAM KI A MÉRGEM!!!

- Az nem tartozik a munkaköri leírásomba, hogy rajtam töltse ki a mérgét, kedves asszonyom. Vegyen boxleckéket, vagy menjen pszichológushoz.

- MAGAMAGAMAGA...!!!! MAGA MÉG A VILÁGON SE VOLT, AMIKOR ÉN MÁR...

Itt letettem. Biztos valami világháborús kalandot akart mesélni, azok meg tök uncsik.

*

Készülünk a nyaralásra is (ez most ilyen „kedves naplóm”-típusú bejegyzés lesz, hehe), pl. akartam venni fürdőgatyát. El is mentünk a Váci utcába, a H&M-be, mert a honlapon találtunk egy tök jót, és azt írta, hogy Magyarországon is lehet kapni – a forintosított ár is tetszett. Aztán mégse lett fürdőgatyám, mert felvilágosítottak, hogy H&M férfirészleg csak Győrben van. Baszki.

Björknek ellenben van már szép pánt nélküli ruhája, bájos benne meg minden, kapta a tesójától meg annak a feleségétől (sógornő, I mean).

Szóval kell nekem fürdőgatya, mert csak olyan régi van, amit meg se merek Björknek mutatni. Egyébként a ruhatáramban is beizzította a spanyol inkvizíciót, mindig frissíti a halállistát, hogy kit minősítünk át akkor ablakpucoló munkakörbe. Rettegnek a kinyúlt, kopott pólók a polcon, ha Björk közelít.

Meg attól is félek, hogy észre fogja venni az újabb Brezsnyev-szálat a szemöldökömben. Mindig igyekszem belefésülni a többibe, de inkább levágom, mielőtt lebukunk.

Ezek vannak most, kábé.

 

Zene a nyulaknak

Menjünk rá a cukiságra. Mosolyogj!