zoli voltam

Ez az a blog.

2007. június 19. - zoli vagyok
Nyugi, nem tévedtél el :) Úgy áll a helyzet, hogy most itt fogok lakni. A régi helyre is át van irányítva, Te is úgy jutottál ide - a linkolókat azért megkérném, korrigálják a címet, okés?
(gonzi: a nevet is!)

De mi ez a fasság tulajdonképpen?
Egyrészt, már rég kinéztem magamnak ezt a helyet, és régóta tervezem, hogy átrakom ide a székhelyem. Ebben sokat segített, hogy ismét rá kellett jönnöm: nincs olyan, hogy bejön 6500 olvasó egyetlen napon, de csupa-csupa ismeretlen, mit sem sejtés egyeteme. Lófaszt, no. Én meg unnám már újra átnézni az archívumot, hogy nem írtam-e valamelyik ismerősről valami dehonesztálót... Úgyhogy inkább elköltöztem.
Másrészt, van egy olyan izé, hogy brand-egyesítés. Rájöttem, hogy mára 4-5 "nevem" van, és nehéz mindegyikre visszafordulni az utcán, meg így sose leszek sztár, gondoljunk szegény Prince-re, pl. Úgyhogy logikusnak tűnik rögzíteni, hogy Zoli vagyok - azzal a reménnyel, hogy legalább az új olvasók majd így fognak szólítani :)

Hogy ne legyen sivatag, átpakoltam kb. május elejéig a pósztokat. Mivel termékeny vagyok, mint egy First Lady, ez is tök macerás volt - ha úgy alakul, frissül majd még az archívum is, akár az előző-előző blog bejegyzéseivel is.

Akkor mi lesz most?
Némi koncepció-váltás, szebb külalak, új fícsörök és új blogszolgáltató. Meglátjuk, hogyan működik itt az élet.
Ti meg olvassatok, oszt jónapot.

Ui: a linkeknél azzal az ideiglenes megoldással éltem, hogy rákerestem, kinél volt az előző blog kilinkolva, és megelőlegezve, hogy ezt is, kiraktam ide (szóljon, aki esetleg kimaradt). Aztán majd alakul, oké?

Bazz, de fura...