zoli voltam

Ma, röviden

2007. június 20. - zoli vagyok
A későn ébredők kedvéért mondom: nem kell fosni, ez a blog az a blog (ezt még a következő napokban párszor nyomatékosítom).

Nézzük gyorsan, mi újság:

Tegnap este Björk se volt, meg Grace Klinika se, logikusnak tűnt, hogy megnézzem a 300 című opust, amit jónak ugyan nem mondanék, de legalább csak kicsit szar. Az mondjuk tök ciki lehetett szegény csávónak, mikor a másik 298 spártai előtt szólta el magát a faterja, hogy a srác még nem volt nővel :( úgy is halt meg. Szegény.
Ma nagyrészt barkácsolás volt, szarozós, de megérte: mostmár elképesztően onlány vagyok. Mondjuk kéne még egy összehajható, bluetooth billentyűzet is, de erre most nincs keret. Főleg, hogy ma a faternak is átutaltam a lakáshitel törlesztőrészletét :( Ideje lenne egy lotosöttőnek, telitalálni a százmilliókat. Megvennénk a Jaguárt, például. Ja, meg nekem egy hetilapot - félretennék egy keveset sajtóperekre is, aztán hajrá. Papíralapú hetiblog :) Ti is kapnátok rovatot - lenne pl. Dr. Gonzi levelesládája.
Pénzről szólva, Kelemen Annácskának megint elfogyhatott a kosztpénze, a legújabb hírek szerint egy kurvakatalógus színes fotókban számol be arról, ahogy a TV2 korábbi csodafegyvere, a Buzera című műsor kiválósága egy műfaszt szorongat magába. Valamiből neki is meg kell élni, oszt mégiscsak ez a szakmája.
Na, ma nem cifrázzuk túl, megint egyedül viszem a bótot, aztán résen kell lenni. Becsörögnek a fagottok...