zoli voltam

Mélymagyarok a buzik ellen

2007. június 23. - zoli vagyok
College pénteki bejegyzésében azt hitte, talált egy szörnyű dolgot. Pedig, drága barátaim,  nem a buzifesztiválon ellentüntető, tojást dobáló frusztrált faszkalapok a legveszélyesebbek.

Mint talán tudjátok, a Kossuth téren tüntető igaz magyarok mára megszervezték magukat, és Új Demokratikus Koalíció (ÚDK) néven új pártot hoztak létre. A békés tüntetők, hja. Ez az a párt, amelytől sokan a jobboldal megújítását várják, azt, hogy a Fidesz mellett a Parlamentbe kerülve biztosítja az "Új Többség" kormányalakítását.

Nna. Ez a "reményteli", új jobboldali párt a következő közleményt tudta kiadni:

"Testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet az aids-esek. Cserébe kapjanak kedvezményt a hatékonyabb gyógykezeléshez - javasolja az ÚDK. "Tudjuk, milyen tragikus az aids-es emberek sorsa és hogy ilyen javaslatot újabb megbélyegzésként élnének meg. De nem ez a szándék vezet, hanem a svéd példához hasonló esetek elkerülése. Azt is javasolom, hogy aki csak teheti, kerülje a végbél(anális) szexet. Kerülje, mert ilyenkor gyakoribbak a sebesülések és ennek következtében a halálos kór biztosan bejut a szervezetbe. Őszinte részvétem azok iránt az embertársaim iránt, akiknek az erogén zónái a fenekükbe összpontosultak - fogalmaz Csókás Béla, a ÚDK Konzervatív Platform tagja."

Eegen. Magyarország, 2007. Gratulálok.