zoli voltam

Kár volt

2007. június 24. - zoli vagyok
Már emlékszem, miért nem írok ide politikai témákról. Mert jó eséllyel mindig jön valaki, és idezsidózik egy büdöset az orrunk alá. Ezt pedig nem fogom hagyni. Ezt itt nem egy index fórum, és nem is valamelyik párt seggéből kilógó újság honlapja.

Az előző pószthoz írt, nem elfogadható kommentokat kimoderáltam. A jövőben is így fogok tenni, mert a blogom körül kialakult kis közösséget eddig se az Orbán-fóbia vagy a Gyurcsány-utálat tartotta össze. Itt többet egyetlen politikai csoportosulás nevét sem írom le, mert sajnos, ebben a kurva országban az a reflex, hogy rögtön bepattan négy-öt kíberkuruc vagy digitális kommunista, és elkezd fröcsögni.

Megjegyzem egyébként, elmentek ti a kurva anyátokba.

Ha nem használ a dolog, akkor rátérünk a kommentok előzetes moderálására, és majd csak olyan hozzászólás kerülhet ki az oldalra, amit előzőleg láttam és jóváhagytam. És most épp kibaszott mérges vagyok, hogy ilyen ostoba, primitív bunkók lakják ezt az országot.

Ui: a régi olvasóktól pedig bocs, hülye próbálkozás volt, nem írok többet politikáról. Nektek se erre van igényetek, és nekem se. Egyszeri alkalom volt, soha többet.