zoli voltam

Édesanyádnak pénisze van

2007. július 02. - zoli vagyok
Mielőtt komolyabb témákról szólnék, nézzétek-hallgasátok meg az "Édesanyádnak pénisze van" című örökbecsű melódiát. Szirmai Lászlónak ajánlom.Nna. Beszéljünk komoly dolgokról.

Kezdésként idén is elmondanám, amit minden évben, hogy a kedves buzik a: miért menjenek a buzifesztiválra, egyáltalán, miért kell ilyen fesztivál és felvonulás b: miért fontos, hogy ott közszeméremsértő jelenségek is történjenek.

Utóbbi az egyszerűbb: azért fontos, hogy rózsaszín tangás hímnőstények tekeregjenek a kamionokon, mert így beszámol róla a Fókusz, a Blikk, meg a többi bulvárgeci. Nélkülük nem lenne akkora médiaérdeklődés, nem tudna bekerülni az ostobább sajtótermékekbe.

És hogy miért kell ez az egész EGYÁLTALÁN? Azért, drága homók, mert az ilyen események nélkül baszhatjátok az egész jogegyenlőséget meg hasonlókat. Ha nem toljátok bele a nagymamák, a vasgyári munkások, a brókerek és könyvelők, a "többiek" arcába, hogy ma, Magyarországon kábé félmillió ember más szexuális preferenciákkal rendelkezik, akkor jól le lesztek tagadva. "ÁÁÁ, minek ilyen hülyeséggel foglalkozni, ez egy kisebbség, alig vannak." Voltak a szocializmusban buzik? Naná, pont annyian, mint most, arányaiban. Csak épp "hivatalosan" nem léteztek. Ha azt akarod, hogy jogaid legyenek, akár csak annyi, mint nekem, akkor először azt kell tudatosítanod, hogy létezel. Ha benne vagy a tévében, akkor létezel. Ha csak titokban Messengerezel, akkor nem létezel - mint közösség, mint társadalmi csoport, amivel számolni kell.

Úgyhogy a buzik szépen menjenek ki a buzifesztiválra. A bátrabbja vonuljon, a többi még nézzen buzifilmeket, hallgasson buzibeszélgetéseket, meg ilyenek. Vagy legalább ne sírjon, hogy "jaj, minek kell ezt", mert érted is csinálják, baszod. Ja, néha gusztustalanul is... abból lesz a headline az Aktívban, azért.