zoli voltam

Krisz Rudi meg bumbifeszt

2007. július 05. - zoli vagyok
Gondoltam, írok nektek a buzifesztivál megnyitójáról, meg hogy végre, van (vállaltan) meleg politikusunk, de közben eszembe jutott, hogy hol a picsában van mostanság Krisz Rudi?

Most komolyan.

Végigpörgettem a verziókat, és végül arra jutottam, hogy biztos kibaszottul elhízott, és már senki nem hívja diszkóhakniba, meg el is rejtőzött, mert akkora, mint egy betonkeverő.

Nna. Az meg elmondanám, hogy az aktuális buziügyi keverések kapcsán a következő dolgokat gondolom:

Először. Olcsó és ostoba dolog a melegeket a "popó orientált életmód" skatulyával leírni egy közéleti blogon - de ugyanezt gondolom arról is, ha egy hírszájt aztán megírja, hogy "hohó, mi tudjuk ám, ki ez a blogger". Mert ha kimondjuk, hogy az előbbi primitív dolog, és a megfogalmazóját minősíti, akkor mondjuk ki azt is, hogy az utóbbi meg kurvára unfair.

Másodszor. Gonzi, főszabály szerint a titkos ilonkákat itt nem buktatjuk le, mert én egy kedves fiú vagyok, aki általában nem tesz ilyet. Itt most nem láttam okot arra, hogy ettől eltérjek. Úgyhogy ne vedd zokon, de kénytelen voltam történelmet hamisítani.

Harmadszor. Faszom se megy többet olyan helyre, ahol minden irányból melegek frusztrálnak azzal, hogy megborotválkoztak, meg fodrászhoz járnak (ok, tavaly én is voltam), meg belenéztek a tükörbe indulás előtt, hogy milyen ruhát vegyenek fel.

Ezért esélyegyenlőségi mozgalmat indítok a szépségápolásban hátrányos helyzetű sorstársaim számára, és eltiltok minden buzit a szoláriumtól, a konditeremtől, valamint csak a TESCO-ban vásárolhatnak maguknak ruhát.

Azt tudtátok, hogy Krisz Rudi pár éve jól rábaszott a Budapest Parádén? Épp letekert ablakkal menőzött, a giliszta karját kidugva az ablakon, mikor valaki se szó, se beszéd, behajolt a kocsihoz, és benyomott egy jobbegyenest Rudolfnak, akinek jól el is tört az orra. Szegény. Jut eszembe: szerintetek ezt direkt csinálja a szájával? Nagyon irritáló, olyan, mintha épp fingáshangot akarna utánozni.

Ja, negyedszer: szerintem úgy lenne helyes, ha a bumbik házasodhatnának, meg gyereket is fogadhatnának örökbe, meg minden ilyen basz.

BREAKING NEWS!
Most kaptuk a hírt bennfentes forrásból, miszerint Krisz Rudi büdös. Mint beépített emberünk mesélte:
"Krisz Rudi a legbüdösebb ember, akivel valaha találkoztam... nem csak a szája büdös, de a pórusaiból is szivárog a bűz... remélem, soha nem is hallok róla, amíg élek."