zoli voltam

Konzervblog, kocka

2007. július 14. - zoli vagyok
Két lehetőség volt, én a harmadikat választottam.

Lehetett volna úgy, hogy berakom a notebookot a táskába, és blogolok a nyaralás alatt is. De az a baj, hogy akkor a munkát is nehezebb kikerülni + nem olyan nagy baj, ha pár napig csak a telefonom képernyőjén látok netet.

Aztán lehetett volna úgy is, hogy elköszönök péntek este, és közlöm, hogy viszlát öt nap múlva. Ezzel meg az a baj, hogy 24 óra után elkezd rohadni a blog, és most még a rendszeres frissítés a koncepció. Lesz majd olyan időszak is, amikor heti egy-két, fix időben megjelenő bejegyzés lesz, de most még nem erre van igény - se részemről, se részetekről.

Úgyhogy a harmadik megoldás mellett döntöttem: beidőzítettem nektek néhány bejegyzést, amik szépen aktiválják magukat a következő napokban, és megjelennek a blogon.
Persze azért rátok fogok nézni, szóval semmi disznólkodás!

(Most, mikor ezt írom, péntek este 21:46-kor, még folyamatosan jönnek az SMS-ek és az e-mailek, munkaügyben. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy megy majd a bolt, amíg nem leszek).

Szóval konzervblog lesz.

Jaj, rögtön mesélek is egy sztorit, érzékeltetendő, hogy a non-stop meló miatt mennyire rágyógyultam a számítógépre manapság.

Az volt, hogy megláttam a boltban, hogy leárazták az egyik energiaitalt, amit még nem kóstoltam. Nosza, vegyünk... amennyiben nem valami szar ízű vacak, jártam már úgy, hogy valami nemtommilyen ízű löttyöt vettem a sztenderd tutti-frutti ízesítés helyett.
Nézegetem a dobozt, "hol van ráírva az íze, hol van, hol... meg kéne találni..."

Bogarászom a szöveget a dobozon, majd hirtelen eszembe jut, hogy rákeresek arra, hogy "tutti-frutti"...

Értitek? Állok a valós életben, kezemben egy valódi energiaital, és meg akarok nyomni fölötte a levegőben egy Szerkesztés/Keresés-t, hogy beírhassam, amit nem találok a szövegben...

Ijesztő.