zoli voltam

Szigetelő szalag

2007. július 16. - zoli vagyok
Nem is mondtam, télleg... van szigetjegyem. Heti, hazamenős.
Nomármost.

A kedves olvasókkal én hagyományosan be szoktam rúgni a Szigeten, amit a tavalyinál alacsonyabb hatásfokkal, de idén is meg kell ejteni. Úgyhogy előre szólok, tessék megszervezni magunkat, mert megint lesznek ugrálós koncertek, meg szánsájn, meg mindenlófasz.

Ez lesz a tizedik Sziget, amin zsinórban részt veszek. Az első óta beszereztem plusz 18 kilót (elfért), egy diplomát, munkahelyet, vállig érő hajból lett közben milliméteres, most megint kócosodó egyre hosszabb, és itt van persze Björk is, életem egyik legnagyobb vállalkozása.
Egy dolog nem változott: a fíling, miután átmegyek a hídon, megrángatják a karszalagom, majd belépve a szigetre, meglátva a sokaságot, fújok egy nagyot, és roppant patetikusan, mert én ilyen vagyok, azt érzem, hogy "na, fasza, megjöttem".
És akkor nagyon jó nekem.

Na. Akkor programajánlok is. Mivel szezonja van, meg ez egyébként is egy homofil blog (nemrég tudtam meg, hogy van ilyen definíció), a bumbisátor programjából néztem ki egy jót. Ők a Hot Leggs.  Egy holland zenekar, és nem valami nagy varázslók, csak szimplán egy bulizenekar, de néha pont ennyi kell. Tavaly nagyot ugráltunk rá, oszt akkor idén is, szerintem. Csütörtök-péntek este, Bumbisátor.

Ui: Figyi, college, mi lenne, ha elmondanád gyorsan minden érintettnek, hogy meleg vagy, aztán jövőre rárepülnétek ti is a programra? Megpromózzuk, hogy mikor léptek fel a Magic Mirrorban, és teltház.

(és végre őszintén örülhetnél a rajongóknak, hehe)

Hm. Most így elolvasva, kell némi magyarázat. Szóval, azért nem ez a holland házibuli-zenekar a csúcsprogram nekem, pumpálás inkább a Faithlessen, meg Nine Inch Nailsen, meg Chris Cornellen, meg Chemical Brothersen, meg az ilyeneken lesz, szóval az idén meglepően izmos Nagyszínpadon - de a kis cuccokra is érdemes, és a Hot Leggs pl. tök olyan.

Tiga meg miért csak a Balatonra megy? Hülye Tiga.