zoli voltam

kibaszott közüzemi szolgáltatók. gáz.

2007. július 23. - zoli vagyok
Az van, hogy most épp a gázt kapcsolhatják ki a lakásomban - és az a szopó, hogy nem is tőlem függ a dolog.

Pár hete jártak a házban a kéményseprők, megnézni a kéményeket - megadva egy napot, hogy akkor legyek otthon. Én ugyan írtam nekik egy cetlit, hogy nem használok kéményt, de a jelek szerint ez nem hatotta meg őket.

Azt írja a ma bedobott papír, hogy szerdán 10:00-14:00 óra között újra jönnek kéményellenőrzésre - mikor máskor, naná, kurvanyád'... Mindegy, megkértem Björköt, hogy maradjon itthon, ahogy ő fogalmaz, a "kemény ellenőrzésre". De hiába lesz itt, és engedi be őket, megmutatni, hogy nem, nem használunk kéményt, attól még kikapcsolhatják a gázt. Azt írja ugyanis a papír, hogy még 16 másik lakásba is be kell jutniuk a házban, hogy meggyőződjenek róla, nem veszélyesek a kémények. Oszt ha nem látnak mindent, nem jutnak be mindenhova, akkor kikapcsolják a gázt.

Értem én, persze, hogy vigyázni kell, fel ne robbanjunk. Meg oké, a kéményseprő is ember, ő se akar délután 5 után dolgozni, ha megoldhatja korábban. De mi lenne, ha:

Nem egész napos, vagy négy órás intervallumot adnának meg, hanem fix időpontot? Mert akkor esetleg haza tudok ugrani, ha tudom, hogy mondjuk délre jönnek. De télleg üljön otthon a hülye lakó tíztől kettőig? Ez praktikusan azt jelenti, hogy dolgozni előtte már nem tudsz elmenni, és ha mondjuk csak kettőre esnek be, és kezdenek neki kéményt basztatni, akkor utána se marad sok időd.

Vagy esetleg megkérdeznék, mikor érek rá? Nem ingyen kívánom, persze - lehetne úgy, hogy "ingyen vizsgálat 10:00-14:00 között, egyéb időpontban 1000 forint kiszállási díjért". Kifizetném, hülye faszok, ti járnátok jól.

Szóval elmegy az anyjába az összes közüzemi szolgáltató, az indokolatlan áramkikapcsolás, az internetért való megalázó küzdelmem után most épp a kéményseprők torkát tudnám átharapni. Ugyanis kurvára tartok attól, hogy lesz majd olyan lakás, ahova nem tudnak bejutni, és óvatosságból lustaságból és faszfejségből kikapcsolják a gázt. Most komolyan, miért kell mindent ilyen szarul csinálni ebben a kurva országban?


...és a faszodat meg csípje be az átfolyós vízmelegítő!