zoli voltam

Válaszok, mindegy kinek

2007. július 24. - zoli vagyok
Ma minden fontos kérdést meg fogok válaszolni, minden titokra fényt derítek.

Bulvárkörkép, aranyigazságokkal.

Kezdve a Blikkel, a méltán feledésbe merülő Tóth Gabiról egy behúzott hasú, horgolt bikinis képet láthatunk, mellette a kérdés: Miért kerülik a pasik?

Zoli válaszol: Tóth Gabi irritálóan ostoba, és nem is különösebben szép. Boldog frigyre léphetne egy traktorossal, esetleg egy hentessel - de amíg nem látja be a korlátait, pártában marad.

A Bors című bulvárújság címlapon kérdi tőlünk, hiszen mi tudjuk a választ: Renáta felvágta az ereit? (aki nem tudná: Renáta egy falusi kurva, aki húszezer forintért azt hazudta, hogy Győzike megbaszta egy kocsmában, és teherbe ejtette őt. De egyébként pornózni szeretne.)

Zoli válaszol: Renáta sajnos nem vágta fel az ereit, ahogy Kelemen Anna sem. Sőt, szerencsétlen BB Évin kívül egyetlen közismert prostituáltat sem foglalkoztatják szuicid gondolatok, pedig hej, de jobb lenne ez a világ, ha mégis... Renáta csupán megint címlapra akart kerülni, és uborkaszezon van, meg lusták is a bulvárújságírók manapság.

A storyonline pedig igazi aranybánya, itt több fontos kérdést is felvetnek, melyekre választ kell adnunk.

Elsőként Réti Barnabás, a Barátok közt sztárja vall érzéseiről. A fiatalember elmondja, hogy nem érdeklik a futó kapcsolatok, komoly kapcsolatra vágyik egy lánnyal, de azt még nem találta meg.

Zoli válaszol: a mellékelt képen látható Réti Barnabás biztos nem buzi.

Van aztán az is a storyonlineon, hogy a szintén Barátok Közt sztárrá lett Balogh Edina most először mutatkozott a nyilvánosság előtt a szerelmével. Korábban azért nem, mert biztosak akartak lenni az érzelmeikben.

Hétfő
Edina: szeretsz?
Edina szerelme: nemtom, inkább hányok tőled, talán.
Edina: akkor még nem jöhetsz velem a buliba.

Kedd
Edina: szeretsz?
Edina szerelme: igen.
Edina: biztos?
Edina szerelme: nemtom
Edina: akkor tarts két lépést távolságot tőlem a TESCOban, baszki. Te még nem vagy biztos az érzelmeidben!!!


Szintén ez a kiváló oldal tudósít arról, hogy az elmebeteg Benkő Dániel maszturbációs tábort indítana fiataloknak. Mint elmondja: "A témával kapcsolatban prüdéria alakult ki. A fiatal lányok nem tudják, mi az, amit ők kínálnhatnak. Nem sejtik, amit a fiú elé odatartanak az az öröm és gyönyör forrása. A fiúk sem tudják, mit kezdjenek a saját f***-kal. A lányoknak fogalmuk sincs, mit kell azzal csinálni. Előbb utóbb arra megy ki a játék, hogy a párok egymást gyilkolják"

Zoli válaszol: Fel kéne állítani egy debilbegyűjtő alakulatot. Izmos fiatalemberek járnák nagy lepkehálókkal a tévéket/rádiókat/magazin-szerkesztőségeket, és mikor ilyet hallanak, rádobnák a bolondra a lepkehálót, és már vinnék is a zuhany alá. Vagy messze innen, Algériába, nemtom.

Végezetül beszéljünk Bochkor Gábor pattanásos seggéről. Igen, tárgyaljuk ki jó alaposan, hogy a már löttyedő valag felszínén piros pörsenések, kráterek vannak, vörös pukliból kilógó sárga gennygombócok, melyeket néha kivakar, és olyankor zsír meg genny meg vér maszatolódik a seggén. Illetve nem kell beszélnünk róla, hisz megteszi ezt Ő maga, a Bumeráng című kultúrműsorban, melyre a kiváló storyonline is hivatkozik.