zoli voltam

Menstruációs javaslatok

2007. július 25. - zoli vagyok
Ilyen a blogger élete. Vért izzad, hogy valami vicceset találjon kezdésnek (nem), erre találomra rábök egy hírre, miszerint megint útlezárnak a traktorosok. Hogy miért?
A fagykárok miatt. Bizony. (Mi sem aktuálisabb a rekordmelegek idején, hehe). Lefagyott a gyümölcs, ja, végülis idén vagy két napig is tartott a tél... tegyen valamit a kormány.

Meg volt az is, ugye, hogy hétfőn majdnem sztrájkoltak a masiniszták is. Ők meg azért, mert rájöttek, hogy veszélyes a munkájuk, tegyen valamit a kormány.

Na. Az van, hogy bevallottan fingom sincs, igaza van-e ezeknek a jómunkásembereknek, télleg éhen fognak-e halni - azt viszont tudom, hogy ez a "kimegyünk az útra, és elálljuk", ez egy ritka diszguszti megoldás. Merugye', én, közlekdő honpolgár egyrészt nem tehetek róla, hogy lefagyott a fáról a kajszibarack, másrészt meg kurvára unom, hogy velem akarjátok zsarolni a hatalmat. Miért a vétlen közlekedőknek kell szopnia?
Sőt, bazmeg, Te hogy érsz rá napokig az úton kempingezni?
És miért csak te teheted ezt meg?

Téllegmá, ezen elgondolkodtam. Közzé is teszek pár demonstrációs javaslatot:

Péksztrájk

Mi, a Magyar Zsemle- és Kiflisütő Kamara ezennel sztrákot hirdetünk. Nem fogy a cukros briós, csak áron alul tudjuk eladni. A tegnap szénfeketére égetett adagból egy se ment el, ma pedig cukor helyett véletlenül sót raktunk a tetejére, és ez se kell senkinek. Tegyen valamit a kormány! Vásárolja fel a készleteket, hiszen a pék a nemzet megtartó ereje, kenyeret ád ősmagyar testének. Különben elálljuk a 3-as metró útját a pereces kocsival.

Rendezvényszervező-sztrájk
Mi, a Magyar Svédasztal- és Fátyolszövetség ezennel sztrájkot hirdetünk. Évről-évre csökken a házasságkötések száma, és a tervezett melegházasságok se segítenek az ügyön, mert a buziknak nem lehet minden ízléstelen szart eladni. Mi vagyunk a nemzetmegtartó erő, hisz gyermekek csak házasságból születhetnek, amit meg kell kötni, nagy lagzival! Tegyen valami a kormány! Rendeletileg tegye kötelezővé, hogy régiónként heti 81.000 házasság köttessen, és a szövetség által mellékelten megküldött listán szereplő rendezvényszervezők kapják meg a rendezés jogát. Ellenkező esetben hidegtálakkal dobáljuk meg a parkban sétáló óvodásokat.

Vécépucoló-sztrájk
Ezek nem szarnak, bazmeg! A kormány tegye kötelezővé a hashajtót! Nemzetmegtartó erő.

Aztán sztrájkolhatnának még a filatelisták, hogy tiltsa be a kormány az internetet és főleg az e-mailt, mert nincs elég bélyeg, amit gyűjthetnének. Vagy elállhatnák az utat a popcsapatok is, hogy az állam eszközöljön intervenciós CD-felvásárlást, mert így sose lesz aranylemezük. De botot dughatna a a fogaskerekű kerekei közé, mondjuk, minden magyar patkolókovács, hogy kötelező legyen lóval menni a hegyre, amit ők patkolnának. Demonstrálhatna Csonka Pici, hogy induljon újra a Família kft. állami támogatással, esetleg lesátorozhatnának az orosztanárok a Parlament előtt, hogy legyen újra kötelező az orosznyelv-oktatás az általános iskolákban.


Csonka Pici forgalomlassító akcióban a Körúton

Mindegy. Az igazi baj persze az, hogy ez egy ilyen ország. Mellészemetelős, adócsalós, éjszaka ordibálós, kapualjba hugyozós népséggel. És amíg konkrétan és átvitt értelemben is leszarják a másikat az emberek, nem is fog változni semmi.

Nedudájjbazmeg, tüntetünk.