zoli voltam

Mit nézel, bazmeg?

2007. július 26. - zoli vagyok
Siralmas. Komolyan mondom, siralmas. Az átlag magyar tévénézőt valamikor 1992-ben bizonyára leszopták a sarki videótékában, és azóta is azt az élményt keresi.

Mi más indokolná, hogy olyan műsorokat néz tömegével, amit már az albán közszolgálati csatorna is csak hajnali kettőkor tűz műsorra, előtte hat nyelven beolvasott bocsánatkéréssel, hogyaszongya, ingyen kaptuk ezt az ósdi szart, de valamikor le kell adni, bocsi?!

A teljes lakosság körében 1,345,822 ember nézte meg a Rendőrakadémia című, lejárt szavatosságú, huszonkilencszer ismételt filmalkotást. Majdnem egy fővárosnyi ember ült le a fotőjbe, hogy térdét csapkodva kacagjon azon, mikor Bubba Simth nem tud felmászni a kötélen, mert az leszakad alatta.

További 1,254,957 zombi leste James Belushit a Kutyám, Jerry Lee második részében. Gondolom, ők voltak a Komissar Rex törzsnézői is, de ez nem enyhít, hanem súlyosbít a helyzeten. Kikérem magamnak. Ahogy azt is, hogy a Szeszélyes című műsor télleg olyan fasza lenne, hogy másfélmillió ember bámulja. Drágáim! Hát ez egy szar!!! Hát itt újratermelődik a mackónacis-demizsonos kedvesnézőink! Az Önök kérték című vizuális környezetszennyezésnek 782,989 nézője van!! (ok, a nézőknek meg talán összesen 32 foga nincs, de akkor is)

Most komolyan. Szerintetek lesz olyan, mikor a hígfos helyett végre valami normális dolog gyön a tévéből? Mikor a West Winget meg a Sopranost nem száműzik kibaszott későre, mikor azt mondják a kreatívnak, hogy nem, most nem az a feladat, hogy az 1982-es szilveszteri kabarét új főcímmel és Szilágyi Tiborral kombináld össze? Mikor a "Szupermozi" és a "Bud Spencer" kifejezések egy lapon sem szerepelhetnek a műsorújságban?

Mikor sugárzási fatvát mondanak a Rendőrakadémia összes részére?

Ui: újra megy az Angyalbőrben a Viasaton.  Gát György must die!


Szupermozi!