zoli voltam

Privát zóna

2007. július 28. - zoli vagyok
Magánéletileg elmondanám, hogy mindig jó érzékkel lövöm ki a Björktől távol töltendő, kvázi-szingli estéket. Mint mindig, most is egy ilyenre (azaz tegnapra) esett be a sok meló.Most először egy szingli-szombatot is kipróbáltam - naná, hogy reggeltől meló volt a délután közepéig.

Hülye rendszer, nem fogok gyakran élni vele.

Na, de lassan megyek, megvolt a szokásos tusolás-hajmosás-borotválkozás hármas, amit annak tiszteletére, hogy emberek közé, ugye. Valamint kibasztam a kukába a borotválkozás utáni arckrémet, mert csíp. Ennyi erővel erőspistát is kenhetnék magamra, és az legalább a bőrhibákat is elfedi, ugye...

Most az lesz, hogy Miss Cherryvel és párjával megiszok valami színeset, közben megjön Ricsi, aztán kimegyünk a város szélére, ahol Évi lakik. Akit nem nem mellékesen Isten éltessen, de ezt majd szóban közlöm vele.

Akartam még emberállatot is írni, de majd külön bejegyzésben, holnap.

Nem függ össze a fentiekkel, de az a helyzet, hogy alapból tökre nem szeretem Elton Johnt, de bazzeg, van egy száma, amit mégis. Úgyhogy azt most ide berakjuk, és a blogba pakolandó Elton John-számok feladatát örök életre letudtuk.


Ismét egy tennivaló, amit megoldottunk.