zoli voltam

Herpesze van, és állandóan pukizik

2007. július 30. - zoli vagyok
Van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja - mondta sok évvel ezelőtt Prokopp Dóra. És télleg; minden szart reklámoz valaki.
A címben említett problémák egy ránézésre egyáltalán nem igénytelen hölgyet kínoznak - a reklám szerint. Ugyanaz a csaj közli, hogy neki bizony herpesze van, majd egy másik terméket reklámozva a hasára tapasztott kézzel jelzi, majd virágnyelven körül is írja, hogy ő bizony állandóan fingani szokott.

Felborult a "belső egyensúlyod". Persze. Purcintottál, pukiztál, odafingottál az orruk alá. Persze nem csak ez lehet diszguszti:

- Jaj, Zsuzsika, a te kislányodat láttam a tévében múltkor? Olllllyan aranyosan mondta, hogy gombás a puncija!


Vannak aztán férfiak, akiknek nem áll fel a kukaca - ez is hálás lehet, képzeld el, ahogy bemész a szokásos sörözőbe, és a haverok kórusban üvöltik eléd, hogy "látod fiam, a lenyugvó napnak is van ereje!"

Ott van aztán a szegény ázsiai kisfiú, aki büdöset szokott kakilni, de ahelyett hogy lehúzná  (télleg, nézzétek meg, még a WC-n ülve kezd problémázni), anyut hívja befogott orral, hogy "hű, de büdi van!"

Meg a szőrös nők, akik arról tájékoztatnak, hogy eddig gusztustalan szőrcsimbókok voltak rajtuk, de az új cucc leszedi azt is. És az örök klasszikus, ugye, a menstruáló nő:

- Jaj, Zsuzsika, olyan édes a lányod, ahogy mesél a tévében a havibajáról!

Ne felejtsük el végül a sárgafogúakat, akiken csak a reklámozott fogkrém vagy fogkefe segít - meg persze a rágózabáló büdösszájúakat. Gondold el! Elmész a csajoddal egy buliba, és mindenki felismeri, hogy ő szokta mondani a Mónika-show szünetében, hogy ő bizony ha ráfúj a falon a pókra, az leesik, olyan szájszaga van (volt, míg nem ezt a rágót rágta).

Minden szart reklámoz valaki. Én nem vállalnám, de én mondjuk animálpornózni se fogok.