zoli voltam

Mingyá Sziget

2007. augusztus 08. - zoli vagyok
Nna. Akkor az van, hogy pár óra múlva indulok. Előtte azonban tolmácsolnom kell Björk felkérését, miszerint kizárólag kövér, német Brünnhildák látogassanak ki az idei fesztiválra.
Az történt ugyanis, hogy hallotta a híradóban, hogy rengeteg francia lesz az idei Szigeten, és rögtön összevonta a szemöldökét, miszerint ez így nem jó. Még a végén megtetszik nekem valami francia csaj. Ehelyett azt szeretné, mint azt a bevezetőben is említettem, ha kövér keletnémet csajok árasztanák el a fesztivált, mert azok meg úccse tetszenek nekem.

Ám legyen.

Ami ennél fontosabb, hogy akkor szokás szerint egy hétre átalakulunk szigetbloggá. Továbbra se számítsatok koncertkritikákra, hogy pl. "a 2006-ban, független kiadónál megjelent Dark side of my lonely life című albumról a 4. és a 7. számot nem játszotta el a középiskolásokból álló birmingham-i zenekar". Mert ilyen itt kurvára nem lesz. Lesz viszont napi rendszerességű bejelentkezés, ha elérhető a netsátor, akkor onnan, ha nem, akkor hazaérkezés/ébredés után.

Fotózás szerintem nem, mert akkor végig a gépre vigyáznék, holott.

Zárójelben teszem hozzá, nem minden német csaj randa. Épp ma jutott eszembe a tisztes német iparosmunka egyik kedves-vicces terméke, Blümchen és az ő happy hardcoreja. Nem egy izé, zenetörténeti mérföldkő, de nem is akar több lenni annál, ami. Úgyhogy kacagjunk együtt a popzenébe tört német nyelven, aztán húzás ki a Szigetre!


(Oké, ez a Blümchen-dolog télleg túlzás volt, többet nem rakok ide ilyet)