zoli voltam

Első nap - Sziget

2007. augusztus 09. - zoli vagyok
Idő előtt zártam a mai Szigetnapot, mivel éjfél körül már nem kaptam levegőt a portól, bassza meg a fene. De nézzük, mi volt azelőtt, hogy elkezdtem fuldokolni.Okos ember hajóval megy a Szigetre. Okos ember inkább kipenget négyszáz pénzt - vagy ingyen megy a Pannon DJuice hajóval, de a lényeg, hogy nem a K-hídon próbálkozik a tömegben. Én is hajókáztam, majd a hátsó bejáraton be a Szigetre.

Megint sikerült egy flaskányi házipálinkát is becsempészni, és megint igazam is volt. Az Iwiw-sátornál pl. olyan langyos-löttyedt és fura páleszt kaptam, hogy a gyomrom felfordult tőle. Meg egyébként se menjetek oda, én ilyen ótvar kiszolgálást még nem láttam: nyolcan állnak a pultban, de ebből hatan citromot meg lime-ot darabolnak, és a másik kettőhöz küldenek, ahol meg áll a sor. És még bunkók is. Szóval pfuj.

Ja, a pálinkát a szokásos módszerrel vittem be... khm... szóval a laposüveget berakom a.... a sliccem mögé, mondjuk úgy. Heréken kicsit megtámaszt, nem is feltűnő - meg nincs az a szekuritis, aki odanyúlna (hahó, Gerendai, vegyél fel buzi In-Kalosokat is, maximalizáld a profitot, te szegény ember!)

Szóval a kis flaskával felfegyverkezve több találkozót is lebonyolítottam, mindenféle érdekes helyzetekbe keveredtem ("Z. reggel még nem sejtette, hogy este egy meleg rádióműsorban kell majd vicceseket mondania"). És folyamatosan tüsszögtem a portól, ronggyá fújtam több kiló zsepit.

Koncert? Villanásnyi manucsaó, nem borzolt annyira, hogy maradjak, aztán kis 30Y, ahol újfent megkérdeztem, hogy mi a fasz szükség van egy zenekarra, ami lényegében rosszul sikerült Kispál-számokat ír? Végül UNKLE, ami kurvajó lett volna, ha kapok levegőt, de már akkor se sikerült, amikor belefordultam az embernyi ventillátorba. A koncert kétharmadánál adtam fel a meccset, pedig bizony mondom néktek, egyebekben gecijó volt.

A holnapi kötelező kör a Nagyszínpadnál lesz, 21:30kor. Chemical Brothers, naná.


Chemical Brothers ft. Q-Tip - Galvanize