zoli voltam

Második nap - Sziget

2007. augusztus 10. - zoli vagyok
Nokérem. Ez a nap már úgy sikerült, ahogy az kell... hogy honnan tudom? Most értem haza (hajnali fél4 van), a hajam csapzottan lóg és fáj a talpam. Sziget, végre.Úgy kezdődött, hogy bita kollégával hajóra szálltunk, méghozzá az ingyenes DJuice-ra. Sziget, sör- és ülőhelykeresés, végül előbbi megvásárlása után utóbbi is akadt. Meg eső, ami elől fedett helyre kellett menekülni. De legalább nem volt gond a porral :)

Jaj, röhögtem, akkora zuhé volt, hogy a csaj elindult fél korsó sörrel, és mire beért az eresz alá, újra tele volt a korsó :)

Aztán kajásak lettünk, Főzelékfaló, ahol dani paradicsomos húsgombót, émmeg két sajtos pulykatallért két tócsnival. Jó volt, és bár közben ijesztgetett az eső, nem lett újabb zuhé.

A buzisátor előtt vártunk, hátha megjön végre retro és Évi, de csak nem, csak nem, ellenben lett Gus és Zslatko, majd Tomi, aki college gyerekkori barátja. Dani el, retro és Évi befutnak.

Újra helykeresés, piakeresés. Végül az iwiw koktélbárnál találtunk helyet, és láss csodát, retrot rögtön kiszolgálta a buzi mixer. Elszopogattunk egy négyszemélyes koktélos vödröt ketten, Gus-szal többször közöltük, hogy boldog névnapot, elcsodálkoztunk, hogy egy jovbb sorsa érdemes, ámde gyakorlottnak tűnő kislány gogózik a bárpult tetején, aztán hajrá, Chemical Brothers.

Milyen volt a koncert? Nagyon profi, de kicsit steril. Imádtam, hogy mellberúg a basszus, és elveszek a kivetítő formái közt, de hiányoltam az embert a gép mögül. Jó volt azért, tíz pontból hét. Ugráltam, örültem.

Koncert után gyakori pisilésekkel tarkított utunk a buzisátorba vezetett, mert bár én nem mára terveztem be a Hot Leggs idei megtekintését, de miért ne. Úgyhogy koncert, gecijó hangulat,a feka leszbi idén is zsebretett, egyszerűen kurvajó volt. Csatakosra izzadtam magam, mire Tomi visszaért a piákkal, alig ismert meg, olyan vizes volt a hajam.

Hajnalban aztán mondtam egy kedves német buzinak, hogy akkor ismerkedjen a retroval, majd mint ki jól végezte dolgát, hazajöttem.

Azt látom ám, hogy egyelőre működik az "egy nap - egy fő program" módszer. A holnapi fő koncertem még nincs meg, de az tuti, hogy akarok dobni a kultúrának, szóval új utakra vezess engem, Sziget-térkép.

Holnap egyébként Pinken lesznek gecisokan, de nekem a mai Pink már nem tetszik. Megmutatom, mikor tetszett:


Manapság tök unalmas meg ósdi.