zoli voltam

Negyedik nap - Sziget

2007. augusztus 12. - zoli vagyok
Köszönöm neked, drága bakancs.A fenti képet most csináltam, ebből elképzelhetitek, milyen állapotok vannak most kinn a Szigeten. Drága Martensem a síron túl is hűséggel szolgál: már szakadozik millió helyen, az utolsó talp- és sarokgenerál is jó öt-hat éve volt, de most is hazahozott száraz lábbal.
Hála és köszönet.

Engedjétek meg ugyanakkor, hogy most ne szokásos szigetnapló legyen, amiben leírom, hogy a Hooverphonic fasza volt, a Kispál pedig továbbra is rejtély, amennyiben még mindig nem látom, hogy van-e oka kamaszkorom kedvenc zenekarának újabb számokat írni... mert sztem már régóta nem megy.

Satöbbi. Szóval a mai napra koncentrálva, de nem a Szigetről írnék, aminek egyetlen oka van: ma van a szülinapom. Szűk négy órája már 28 éves vagyok. Két évem van a nagy-nagy cezúráig, ugye.

Mi van most, hol tartunk? Nézzük meg a mai napot, abból is kiderül:
Délután Björknél voltam tücsköt keresni. Egy rohadék tücsök ugyanis egész éjjel ciripelt a konyhájukban, szegény nem tudott tőle aludni... kerestem mindenhol, de nem találtam.
Ebből a mérlegen annyi fontos, hogy bő fél éve pörög az eddigi legkomolyabb, legfelnőttebb kapcsolatom.

Volt előtte az is, hogy eladtam az ülőgarnitúrám. Nem volt praktik, meg szép se... lesz helyette IKEA futon, amint elviszik ezt, húzok az Örsre. Itt járt egy pár, és kell nekik - hát hajrá.
Ebből a mérlegen annyi a fontos, hogy van saját lakásom, és el tudom tartani magam, adott esetben akár ágyat is venni.

Aztán persze volt Sziget, amiből a mérlegen annyi a fontos, hogy míg az első Szigetemen csak a Lacit ismertem, akivel mentem, addig most kurvasok ismerőssel találkozom akár direkt, akár spontán - azaz van egy külön életem, amit el tudok működtetni, és vannak hozzá emberek, akik kíváncsiak rá.
Ti például leírva is :)

Szóval megint kattant egyet az óra, az első komoly beszélgetést két év múlva ilyenkor fogom magammal lefolytatni. Vicces, az elmúlt 10 évben sokszor épp a Szigeten kaptam ötletet, hogy akkor merre tovább - és most is van, ami és aki inspiráljon.
Na, önfényből ennyi. Jó éjt (vagy reggelt)!

A vasárnapi kötelező program a Faithless. Legyen eszetek!