zoli voltam

Faszombamár

2008. február 27. - zoli vagyok
Mindig van valami. Mindig van MÉG valami. Mindig van valami HÁTRA.
Nézzük, most mik vannak:

Annak a szájbakúrt, nyomorult gázszerelőnek két hete elmagyaráztam, hogy sürgős a dolog, március 1-ig fel kell szereltetnem a gázóraszekrényt. Elseje szombatra esik, ergo max az azt követő hétfőig vagyok benne a határidőben.

Rátelefonáltam egy hete, hogy mi a fasz van már, mivel egy hét átfutást ígért. Holnap megint felhívom, hogy bassza meg, már csak egy (három) nap van, mikor lesz kész?

Az a baj, hogy a legyártást ő is csak megrendeli, ergo hiába baszogatom, valószínűleg nem rajta múlik. De akkor mi a faszomnak vállalja el, meg hazudik egy hetet, amit aztán másfélre módosít, ha még két hét elteltével sincs semmi? Vagy legalább hívna, hogy bocs, még nem készültek el.

Azzal tudok még trükközni, hogy nem a bemutatást, hanem a felszerelést vállaltam március 1-ig, úgyhogy a gázművekkel egy távolabbi időpontot egyeztetek a bemutatásra - de mindenesetre kurvára mérges vagyok.


Ma beszéltem az ügyvéddel, oda is egy csomó pénz el fog menni, de legalább elindulunk a céggel. Pénteken meglesznek a kilépő papírjaim, és indul a kaland, vagy miafasz.


Van aztán még fogorvos, jövő hétfőn, kéne venni ezt, lecserélni azt, de már látom azt is, mennyi mindennel kell szaroznom március elején, közepén és végén. Basszameg.

Mindegy, sorbaállítom őket, végigrántom a cuccot, és tavasz közepére, ha beledöglök is, de rend lesz itten, a kurvaéletbe.
vagy esetleg