zoli voltam

BÖLCSESSÉGfog???

2008. március 01. - zoli vagyok
Inkább morózus-fog. Depressziófog, gonoszfog, "az apád faszáért kell neked fájnod" -fog.Fáj, be van gyulladva a rohadék.
Eddig a következők történtek:


Tegnap felhívtam a fogorvosomat, aki azt ajánlotta, hogy kamillateával öblögessek. Nem használ.

Catatflam délután, Cataflam este. Amíg hat, addig jó, ideiglenesen használ.

Korai ébredés fogfájás miatt, figyelemelterelésül leszaladtam venni cigit, kólát, Björknek meg bécsi kiflit (ami sajnos túl sós volt). Hazatérés után öblögetés jéghideg kólával (cukormentes, tehát egészséges, láttam a rekámban, hehe) - meglepő, de amíg ott a gyulladáson a hideg, szénsavas cucc, addig kevésbé fáj. De ez nem megoldás, ugyebár.

Cataflam délelőtt, most épp tompa a fájdalom, elviselhető.

Björk most elmegy fecskendőért meg valami chlorhexamedért, aztán majd hajlít egy fél derékszöget a fecskendő tűjébe, és átmossa a gyulladást. Nagyon bízok benne, hogy használ.

Hétfőn délelőtt fogorvos, akitől addig nem állok fel, amíg nem rak bele egy fertőtlenítő csíkot. Mázli, hogy bár eredetileg egy töméscserére, de két hete már bejelentkeztem hozzá.

Még a héten kérek időpontot a szájsebészhez is, lehetőleg péntekre. Nem szűnök fosni a műtéttől, de eljutottam odáig, hogy ugyanakkor várom is, mert még ha jobban is fog fájni egy darabig, mint most, de a tudat, hogy "csak" gyógyulni kell, és nem tud újra rámtörni a lehető legrosszabb pillanatban a gyulladás (+nem teszi tönkre, nem löki össze a mellette lévő fogat).

Ma még max 3 Cataflamot nyomhatok be - igyekszem majd okosan beosztani.

Na, rövidesen elkezdem megírni a kollégáknak a búcsúleveleket. Nem öngyi leszek, csak ugye, tegnap volt az utolsó munkanapom...