zoli voltam

New way, new life - lófaszt

2008. március 03. - zoli vagyok
Döcögősen indul, naná, mert mindenféle dolog belepiszkál.
Gáz: a gázszerelő még ma se hívott! Ha nem mondtam volna el neki a legelső, február első hetében folytatott telefonbeszélgetésünkben, hogy nekem határidőre kell a cucc, ha nem hívtam volan azóta 3x, ha nem magyaráztam volna ezerszer, ha nem hazudta volna azt, hogy egy hét alatt meglesz... akkor most nem lennék rá kurvára kiakadva. Mindenestere írtam a gázműveknek, hogy adjanak még két hét határidőt. Ha pedig ma sem hív, elkezdek keresni másik szerelőt, hátha...

Fog: a begyulladt fogat átmenetileg kitisztították, most inkább már csak viszket, mint fáj. A másik oldalon töméscsere történt, itt is közben derült ki, hogy a drága jó iskolafogászati amalgám alatt szuvasodott a cucc, megint a gyökérkezelés szélén táncolt a dolog, de talán megint megúsztam. Szedett le megint fogkövet is, fasse érti, hogy mitől jön vissza nekem ez ilyen gyorsan. Holnap hívom a szájsebészt, jövő hétre kérek időpontot, aztán (szó szerint) belevágunk.

Cég: a postán vannak a kilépő papírjaim, azokkal majd egyik új melóhelyen belépek, illetve elballagok velük a könyvelőmhöz, aki összerakja nekem készre a céget, hogy a jelenleg látszó, két megbízó felé számlázni tudjak.

Aztán ha mindezeket letudtam, akkor végre élvezni tudom, hogy egy tágas, pasaréti irodában üldögélek, kinn süt a nap, szép kert, jó környék, új feladatok.

Majd. Előbb még a szarakodás, ugye.