zoli voltam

Fáradt, koszos meg minden

2008. március 19. - zoli vagyok
Csak azért nem mosott szarhoz hasonlítom a jelenlegi állapotom, mert még koszos is vagyok.

Az utóbbi oka, hogy tegnap igazi szőnyegbombázást hajtottak végre a munkások, de VÉGRE FELSZERELTÉK AZT A SZÁJBAKÚRT GÁZÓRASZEKRÉNYT! (fanfárok, üdvrivalgás rezignált legyintés )

Majd valamikor hívom a Gázműveket szemlézni, és minden bizonnyal az arról szóló tudósításom lesz utolsó gázügyi bejegyzés a blogon. Mind unjuk már a kínlódást, tudom.

Szóval koszos vagyok, mert hiába takkeroltam tegnap 5 órán keresztül (!), a levegőben folyamatosan szállt a por, és szépen leülepedett újra. Tegyük hozzá, most por van, induláskor viszont konkrét sitt volt, lapáttal hordtam ki... ja, és ez a móka (túl a 3 fűtés nélküli januári héten, a hónapokig húzódó idegeskedésen) eddig 39+70, összesen 109ezer forintomba került. A 70k ebből természetesen számla nélkül :(

Koszos vagyok, és kibaszott fáradt, és fáj a tüdőm a sok benyelt portól, és rossz a kedvem az egésztől. Olyan jó lenne egyszerre csak egy dologra koncentrálni! De most van melóm három irányba, és nem kerültem elég messzire a balhés ügyektől sem... mindegy, majd valahogy.

Dolgozzunk.