zoli voltam

Visszatértem,

2009. július 12. - zoli vagyok

itt ülök a gép előtt, kicsit fáradtan, kicsit leégve itt-ott (OTT nem), és mindjárt megyek tusolni, aztán meg az ágyba, mert holnap korán kezdődik a munka.

Nyaraltunk egyet (tavaly után ismét bebizonyosodott, hogy július eleje a szaridős időjárással büntet, jövőre csúsztatunk), aztán itthon is lazáztunk kicsit, ma pedig kimentünk Pilisvörösvárra Björk szüleinek a telkére, és nagyon béke volt, nagyon kaja volt, nagyon nyugi volt... szeretem. Ez a hét egyébként is idegvasaló volt, kicsit ellöktem magam a napi szarságoktól, hogy holnaptól újra fejest bele. Vagy nem is, mert volt időm gondolkozni is, magamon meg a világon, és bár egyiket se fejtettem meg készre, de legalább lecsaptam pár cölöpöt a mocsárba. Most elkezdek majd szökdécselni, aztán meglátjuk, merre tovább.

Van millió megválaszolásra váró e-mail, amit majd holnap, meg rengeteg kiblogolásra váró ötlet, amit majd folyamatosan, meg ilyenek. Most nem húzom, mert tusolás után még Björk körbefujkálja az odakozmált testfelületeimet ilyen balzsamizével, meg aludni is kéne. Talmud Biblia Korán kelek.

Szóval üdv mindenkinek, visszaáll a rend, vagyok megint.