zoli voltam

Jöjjön egy kis hagyományos,

2009. augusztus 02. - zoli vagyok

oldskool bejegyzés arról, hogy miafaszvan.

Kezdve azzal, hogy ma (vasárnap) ismét felülkeredett bennem a kalandkereső, minden újat kipróbáló énem, úgyhogy felmentem a WestEnd tetőteraszára, és körömcsipesszel levágtam a körmeimet. Csak a kezemről, bár papucsban voltam, így a lábamról is ment volna.

Szerintem én vagyok az első, aki ilyet tett. Ha lesz majd kis időm, kitalálok még hasonló úttörő cselekvéseket.

Egyebekben meg szinglihétvégém volt, Björk a csodálatos Békásmegyeren volt a légkondis lakásban (nem részletezem az okokat, röviden annyi, hogy úgy nézett ki, elutazok a hétvégére, de aztán mégsem, viszont ő már bekalkulálta Békást, nekem meg úgyis volt melóm sok, amit egyedül is tudok tolni), én konkrétan csak pisilni álltam fel a gép elől (meg ma körmöt vágni, ugye), de amikor meg mégis, akkor nagyon hiányzott a csajom. Más lenne nyilván, ha mondjuk Hollandiába mennék valami munkaügyben egy hétre, mert hiányozna ugyan akkor is, de így, hogy a kétfős életünk kulisszái között voltam egyedül, így extraszar volt.

Uh, jut eszembe, tegyük félre a naplózást, lenne ugyanis egy fontos kérdésem.

Úgy áll a helyzet, hogy az elmúlt napokban végigpróbálgattam a mindenféle divatos mikroblog-szolgáltatókat, mer'ugye, nem állhat meg a fejlődés, arccal a haladás könyökébe, meg ilyenek. De meg kell mondjam, se a twitter, se a tumblr nem nyűgözött le, mint elsődleges opciók, ugyanis értem én, hogy miben és mitől jobb vagy akár csak más, de a lényeg változatlan: ezek is blogok. Márpedig, ha én blogolni akarok, akkor ide írok, ti itt olvassátok, mi a töknek ugrálnátok egy másik helyre is zolit olvasni.

Ámde.

Ámde valamit mégis meg lehetne tenni, ami több, mintha csak egy másik blogot vezetnék ugyanarról. Mit szólnátok ahhoz, ha csinálnék egy oldalt a bognak a Facebookon? Az interaktívabb lenne, nem kéne új platformot megszoknotok, ha már regisztráltatok, illetve egy csomó, a blogomtól független faszasággal találkoznátok ott, ha csak most regisztrálnátok.

Mit szóltok hozzá? Nekem az tetszene benne, hogy lenne egy "szűrt" lista, nem a bárhonnan ideérkező bárki, hanem csak azok, akik tényleg rendszeresen és hozzászólva stb. Ez megoldaná azt a gondomat is, hogy már épp csak a nagyanyám nem olvassa a blogot, és lassan nem írhatok le semmit bele, mert mindig TEKINTETTTEL KELL LENNI erre vagy arra.

Szóval? Csatlakoznátok egy ilyen oldalhoz? Becsszó, aktívkodnék ott is, sőt, néha egyszerűbb lenne ott, mint itt.