zoli voltam

"...és elkezdtem ujjazni ott a tánctéren 5-10 perc alatt"

2009. október 09. - zoli vagyok

Ritka alkalom, hogy ilyen tanácstalanul ülök a klaviatúra fölött. Erről a szarról, erről a szánalmas förmedvényről, erről tényleg... erről még írni se lehet. Randiguruk, az, bazmeg, randiguruk... nézzétek meg előbb a videót.

(itt meg a videó első része)

Az első kérdés, ami felmerült bennem, hogy honnan ismerős nekem ez a Mr. Pua nevű szerencsétlenség... Tudtam, hogy láttam már valahol, tudtam, hogy nem először nézem, amint ez a szerencsétlen, ez az önismeret és önkritika teljes hiányától szenvedő giliszta csajozni próbál.

Aztán hirtelen beugrott: hiszen ez maga a Sherminátor! Nézd csak:

Szerencsétlen balfasz. Az, amit ez a három hülye művel, bizonyos korban és élethelyzetben persze teljesen megszokott dolog, egymásnak oda-vissza hazudva erősítgetik a torz énképüket: mint mikor a gimiben a csontsovány meg a kövér srác elkezdenek konditerembe járni, és két hónap után már elhitetik egymással, hogy az egyiken csodásan szálkás izomkötegek nőttek, a másiknak meg a zsírja alatt brutális muszklik rejtőznek, és tulajdonképpen ők már testépítők.

"A csaj könyörögni fog, hogy szexeljetek"

Itt is ez a három lúzer szépen erősítgeti egymásban, hogy ó, hát pompás randiguru mindahány. Közben csak nézz rájuk, baszki! Ilyen rossz kiállású, unszimpatikus, többségében kifejezetten ronda, az általuk előadottak alapján ostoba, és mindemellett irritáló fickókból álló csapatot rég láttam. És ők lennének a csajozás mesterei, a randiguruk? Ugyan. Szó se róla, a befizetett tanfolyamdíjakból lazán finanszírozható két-három dekoratívabb kurva, akiket "spontán elcsábít" a terepgyakorlatokon a Sherminator, és az sem menedzselhetetlen, hogy amíg ugyanő a diákoknak az egyik szobában a netes csajozást prezentálja, addig Jocky vagy a törpecsávó a másik szobából "SzösziSzilikon19" néven válaszolgat neki. De egyébként Mr. Pua legfeljebb a strandon lát szabadon hagyott női testfelületeket... hát nézz már rá, és mindehhez hallgasd is meg!

"Erre általában elkezdenek masztizni'

De beszéljünk egy kicsit arról is, ami a "tanfolyam" célja, lényege lenne. Nyilván nem titok, hogy nem én vagyok a lábepilálást bojkottáló hardcore feminizmus legnagyobb magyar híve (az ugyanis a Ricsi, de ugye, neki nincs kockázata a bolton, köszönhetően egyéb érdeklődésének), vannak kifejezetten közepkori elképzeléseim családmodellről és társadalmi szerepekről - de az, amit itt előadnak randitanfolyam címén, még az én gyomromat is kifordítja.

Az ugyanis rendben lenne, ha a félénk srácoknak kis önbizalmat löknének, ha szakértők segítenének az előnyeiket megtalálni és kidomborítani, a hátrányaikat elfogadni és/vagy ledolgozni. Szép, filantróp vállalkozás lenne, életvezetési tanácsok, öltözködés, egészséges életmód, társas kapcsolatok, miegymás. Még a helyén kezelt tabudöntögetés is beleférne... de ez az alpári, ostoba és felelőtlen hazudozás, ez nem.

"A nők nem logika alapján gondolkodnak...azt nem értik... az unalmas nekik" "Ha valami olyat mondasz nekik, amit nem értenek, az tetszik nekik"

Miféle életszemlélet az, ami egy másik emberhez, egy nőhöz távirányítót akar szerezni? Milyen lelki toprongy az, aki a sunyin a koktélba csöpögtetett csajozós droghoz hasonló "tuti módszert" árul? És ami a legfontosabb: mit gondol ez a nyomorék Sherminator a nőkről? Minek nézi őket? Milyen beteg léleknek imponál a fenti videóban is előadott sztorija, miszerint bemutatkozásként közölte a csajjal, hogy "majd jól lekaplak, oszt' mindjárt jó kedved lesz", és aztán "elkezdte ujjazni ott a tánctéren 5-10 perc alatt"?!

Főnyeremény vagy a csajoknak, az. Én is indítok majd egy tanfolyamot, arról fog szólni, hogy este a parkban hogyan vágjunk fejbe nőket egy feszítővassal, hogy aztán megbaszhassuk őket a bokorban. Randiguru vagyok! Eddig tízből tízet elkaptam! Ja, hogy a nő, hogy azzal mi van, mit gondol, mit érez? Az... hát azt leszarom, apám, nem kell ezzel foglalkozni!

De persze, ahogy én nem vágok fejbe nőket, úgy ők se tudnak a tuti módszereikkel senkit sem elcsábítani.

"Nem szeretek káromkodni, de a nőknél néha muszáj"

Nem, nem vagyok naív. Tudom, hogy van az a nő, és van az a pasi, akinél Sherminator módszere működik. Vannak kapcsolatok, amelyek így jönnek létre. De addig, kedves Mr. Pua, amíg a másik két "randiguruval" élsz egy panellakásban, amíg nem tudod húszmillás verda slusszkulcsát pörgetni a mutatóujjadon, amíg olyan csapott a vállad, mint egy kólásüvegnek, addig neked ez a módszer nem fog menni, addig még azok a csajok se lesznek meg, akiket esetleg csak a külsőségek izgatnak. És ha megpróbálod élesben előadni, akkor pont úgy fogsz járni, mint a hasonló világképet kibontó, és fellépését tekintve hasonló kihívásokkal küzdő fiatalember az alábbi videón:

 

(két kedvenc részem van: az egyik, ahogy a leöntés után majdnem elbőgi magát a szerencsétlen, meg az a mindent elmondó gesztus, ahogy a csaj odaveti neki a csomag papírzsepit, hogy töröld le magad, te szerencsétlen faszkalap)

 

További érdeklődőknek itt a nőcsábászok kiváló honlapja.

UPDATE: Itt a harmadik rész (és lesz negyedik is!)