zoli voltam

Hírek, menetrend, egyebek

2010. január 28. - zoli vagyok

Alakulnak a dolgok, de szokás szerint ezermillió irányba kell kapkodni. Faszom.

Aktuálisan a legfontosabb hír, hogy tegnap megkaptam az albérlet kulcsát, innentől szabad a pálya. Ma még elzúzok a Saturnba, Björkkel tegnap este kinéztünk egy jó kis Sharp hűtőt, faszának tűnik - valamikor délután megveszem, és megbeszélem a kiszállítást is. Holnap, de legkésőbb szombaton jó lenne, ha kivinnék az új lakásba, mert akkor szépen tudna álldogálni, ahogy az az üzembehelyezés előtt szükséges.

Úbazz, most nézek ki az ablakon, egyre durvább az időjárás. Remélem, hétfőre normalizálódik  helyzet, nem szeretnék hóviharban költözni... de AKKOR IS költözünk. Hétfőn már a Várban akarok aludni. Nagyon jó kis lakás egyébként, majd dokumentálom nektek is a beköltözést, berendezkedést.

Apropó, dokumentálás! Ott még nincs netem, jövő héten el is kezdek majd intézkedni, de ez nyilván alábasz kicsit a blogolásnak... meg ugye, ott a tévé-probléma is, első körben megnézem, tudom-e szobaantennával lopni az AM-mikrót (van erről valami infótok?). Ami biztos, hogy a következő napokban átállok non-stop torrent üzemmódra, lerántok millió gigát a netről, úgyis felmondom a kábelnetet a jövő héten, már nem korlátozhatnak le :)

Kell még venni mosógépet is, ugyanis a fürdőszoba baszom kicsi, és jelenleg ott lévő gép frankón kitakarja a felét. Majd valami extrakeskeny izét szerzek... szólni kell a már bevált kulcsos-záras szakemberemnek is, aki még a Blahánál csinálta a hevedert meg a Gordiusz-pajzsot, ja, meg a kukucskát is, hogy ide is rakjon valami komolyabb cuccot. Itt a honlapja a fickónak, tényleg ajánlom, én maximálisan elégedett voltam vele mindig (nem fizet nekem a reklámért).

Szóval van dolog elég a költözéssel is, és lesz is még, mert kell még pár új bútor is, meg függönyt cserélünk, meg zuhanyfüggönyt, meg ez, meg az... közben meg a meló sem áll meg (bár hétfő-kedden szabadságon leszek, és 100%-ban offline). A tegnapi műsorral nagyon elégedett voltam, két hét múlva jön a következő, majd időben szólok nektek is.

Ja, a Délmagyar meg megkérdezte, mit gondolok a moderálásról, a kommentezőkről, meg ilyenek. Ide kattintva érhető el a cikk.

Jó lesz már, ha a technikai baszakodás lecseng, és újra teljes erővel tudok koncentrálni a fontos dolgokra. De most azért járkálok szopóálarcban, hogy később meg jobb legyen. Úgyhogy egyelőre még nem lehet hátradőlni.