zoli voltam

Privát híradó

2010. február 22. - zoli vagyok

- Ez egy DURR kifejezetten élhető DURR csendes lakás DURR!

- Amit hallok, az az alattunk lévő konditerem lehet?

Nyitvatartás hétköznaponként 7:00 - 22:00, hétvégén 8:00 - 20:00. Doberdó, bazmeg, összekombinálva valami poltergeisttel.

Kár érte, mert egyébként szép.

Máshol meg azért vívok utóvédharcokat, hogy egyáltalán meg tudjuk nézni azt a kurva lakást... érted, meghirdette február elején, aztán oda se lehet menni, mert anyu most szült, és egyébként építkeznek is. De akkor mi a tökömnek rakja fel, hát nyilván nem fog egy 3-4 hetes babával sem költözni, pláne úgy, hogy egy építkezés végső dátuma, legyen bármilyen stádiumban, tök kiszámíthatatlan.

A másikat meg meg tudtuk nézni ugyan, tetszett is nagyon, de ott meg júniusra várható, hogy üres lesz. Június, érted, én meg még hóbuckákon vágtam át, hogy odajussak. Mit szívatnak már?

Egyébként ezt kellett volna szépen végigjátszani az elkapkodott költözés helyett, és máris másképp állnánk. Mindegy, valahogy megoldjuk.

 

Mesélek vidámabbat! Reggel kimegyek a folyosóra a napindító cigire, egyszercsak Björk kopog az ablakon. Odanézek, a fejére ügyeskedte a függönyt, és azt közli vigyorgva:

- Csókolja meg a menyaszonyt!

- Cica, én ezt megírom a blogra.

- Persze, aztán majd azt hiszik, hogy én erőltetem!

- Nem olyan hülyék azok.

 

Csak előbb kéne egy rendes lakás.

Jut eszembe, holnap jövök programajánlóval. 

 

*

PONTOSíTÁS: nem történt még formális leánykérés.