zoli voltam

Kimegyek a levegőre

2010. március 08. - zoli vagyok

Tényleg olyan volt az elmúlt négy hét, mintha bezártak volna egy dohos pincébe. Javarészt önhiba, elbasztam, nem oda kellett volna költözni.

Ezt a hibát orvosoltuk a hétvégén, azzal, hogy immár egy hónapon belül másodszor is elköltöztünk. Macera volt, kurvára pótaksiról ment már minden az életemben, és hát anyagilag is sikerült izomból kibasznom magammal - jó esetben az év második felére áll helyre a büdzsénk. De elköltöztünk, végre, és most szerintem tényleg jó lesz. Lesz megint otthonunk, olyan igazi, NAGYBETŰS, hogy már délután négykor végigfolyik benned a jóérzés, mert eszedbe jut, hogy a nap végén oda fogsz hazamenni.

Jó lesz, jónak kell lennie. Minden korábbi szabályt felrúgtunk hozzá: egyáltalán nem olyan a lakás, mint ami a korábbi, pontról-pontra összeszedett preferencialistán szerepelt, nem is ott van, és nem is annyiba (hanem többe, naná) került kibérelni. De emiatt nem aggódok: korábban arról is volt listám, hogy milyen a számomra tökéletes nő, és ennek Björk egyáltalán nem felelt meg - nem rosszabb volt, hanem másmilyen. És mégis működik (sőt: volt korábban "listaszerű" csajom is, négy nagyon gáz hónap után mentünk szét). Erre számítok ennél a lakásnál is, hogy pont azért lesz jó.

Ja, még egy kör a csajomról: ezt a lakást Björk már az első megtekintéskor imádta, míg én leginkább neutrális voltam, csak a második alkalommal csodálkoztam rá, hogy nézdmárbazmeg, tényleg milyen jó ez.

Kurvára szar volt már, tényleg, minden borult, a munkáim úsztak, egész nap, egész héten, egész hónapban búval baszott voltam, semmi több, semmi jobb nem lógott ki az életemből.

Most meg bizakodó vagyok. Ez egy jó hely lesz, eddig jól is teljesít, és hátha jön már a tavasz is előbb-utóbb a kibaszott fridzsider-időjárás után, és tényleg, én most lecserélek mindent, de tényleg mindent, ruháktól az internetszolgáltatóig, talán még telefonszámot is, meg elmegyek fodrászhoz, meg minden.

Pár nap kell még, esetleg egy hét, és újra rendesen fogok működni.