zoli voltam

Levelek a kukából

2011. március 04. - zoli vagyok

Időről-időre felmerül, hogy miért van szükség előzetes moderálásra, meg miért tiltok le kommentelőket, miért nem jelenhet meg itt minden, amit valaki a blogomra akart írni.

A részletes játékszabályokat fent, az "ELTŰNT KOMMENTEK" menüpontban megtalálhatjátok, de ahogy korábban ígértem, csinálok egy kisebb válogatást azokból a hozzászólásokból, amelyeket nem engedtem be - egyébként az admin szerint 900 fölött van az ilyenek száma (plusz azok, amiket nem is moderáltam, hanem rögtön töröltem). Azért is időszerű ez, mert a jelek szerint nincs olyan téma, amire ne esne be kilónyi szemét. Egy korábbi címlapos anyag után (olyankor gyűlik fel a legtöbb troll) a facebookon az egyik, itt letiltott hozzászóló annak a véleményének adott hangot, hogy "na ennél nagyobb idióta kretén faszt még nem hordott a hátán a föld, mint ez a zolivagyokos idióta", illetve "egy ocska pocs az a gyerek, kulonosen az a resz volt meggyozo amikor a "tehetsegtelen irigy blogger"-segrol kezdett fejtegetesekbe. szanalmas kis szar alak, egy indexfitymanyalogato. szoval, elottem ez a zolivaghyok blog a szanalom.ro kategoria. vagy egy borostas albán wc-s neni". Mindezt annak bizonyítékául írta, hogy semmi okom nem volt őt kimoderálni, és a vele folytatandó vitát berekeszteni.

Az alábbi komment letiltását vette egyébként zokon a radikális városi biciklista:

" jézusom.... eddig csak azt hittem szimplán szánalmas vagy, de látom, hogy mániákus is. Hogy látod, a pénisz vagy az ánusz szó fejezi ki jobban a személyiségedet? Te fő-gyalogos. Esetleg alakítsd meg a BKV Béreltesek Klubját, abból lehet tovább fejlődni, rengeteg jó sztori amit ki lehet bontani. Fhúúú... Akkor hát, kellemes faszverést a blogketrecben, egyszer még talán az indexre is írhatsz valamit. Tudod, tavaly a padlót nyaltad, most salátát mosol, jövőre talán húst is süthetsz. Bármi megtörténhet! Állítólag Bede heregolyói pisztácia ízűek, Szily meg fingani szokott amikor elélvez. Csak hogy nehogy rossz helyen legyél ilyenkor... Indexhulladék. A sikertelen és tehetségtelen blogger igazi ismertetőjele ha kibannol egy kritikus kommentelőt."

Valóban, mind sokat épültünk volna, ha annak idején ezt a kommentet is beengedem, ugye? Ha szerinte a fenti hozzászólás csupán egy "kritikus komment", akkor mit nevezne ocsmány, alpári sértegetésnek?

*

Egy másik hozzászóló nem engem, hanem egy másik, zsidóságát felvállaló hozzászólót pécézett ki (teszem hozzá, utóbbi nyilván fél kézzel darálthúst csinálna a csak a monitor mögül bátor ősmagyarból), és ilyet ide szintén nem engedünk be:

akkor szeretném ha visszamennél és egy igazi, eredeti őshonos palesztin belédengedjen egy laza sorozatot.

 

Külön csoportot alkotnak azok, akiket szexuális izgalomba hoznak a soraim, és ezt durvasággal próbálják ellensúlyozni, de így is kiderül az igazság:

Ilyenekkel szórakozol és még élvezed is. Gondolom a postokat olvasva még egy kisebb erekciód is volt...

(egyébként nem postokat, kis homi, hanem hozzászólásokat - amelyek az általam írott postra jöttek)

 *

A legtöbb kimoderált hozzászólás szerzője persze egyszerűen síkhülye paraszt, aki olyan tehetségtelen, hogy saját blogbejegyzések helyett csak anyázó hozzászólásoknak tud felületet találni (a kommenteket eredeti helyesírással közlöm):

szerintem proimitív volt az egész cikk
gratulálok, színvonaltalanabb, mint a reklámok

Ott dögölj meg, rohadt ingyenélő köcsög!!!!!!!!!!!

Agyilag rokkantak miért írnak blogot?

Zoli egy szánalmas sotoba fasz vagy!

POSHADT FASZFEJ!!!!

Gratulálok a poszthoz, ekkora sz@rt régen olvastam!

Te meg a buzi INDEX -be verd bele a faszod !

Zolinak üzenem:a te kedves édesanyádat!!!!!!

Anyádat kellett volna felrúgni mikor viselős volt veled. Neked van szégyellni valód. A puszta lényed.

Nekem is az a véleményem, hogy orbitális faszkalap vagy.

ne sírjál paraszt, haza fogsz tudni menni... (a vasutassztrájk idején, karácsony előtt egy nappal született hozzászólás)

Mekkora egy buzi pesti lettél, vége a világnak mert sztrájkol a BKV mi? De lógni azért szoktál ugye? De ha a dolgozók kiállnak az érdekeikért és nem a te seggedet akarjak cipelni akkor az apjuk faszát? Hát a te kurva anyád. (ez meg a BKV-sztrájk idején egy természetesen vidéki kereszténykonzervatívtól)

Söpredék nyelv, söpredék szándékok. Civilizált lények vagytok ám a javából.


akkora szar ez a blog!! moderáld csak nyugodtan. aki olyt ír, ami neked nem tetszik, meg sem kell jelentetni!! ja és azok a patkányok, akik a gyengébbeket bántják. nem is értem, hogy ez a blog hogy kerülhetett be a többi normális közé.

nah már elnézést kérek, de baszkikám, ki a pi*a kérdezte a te véleményedet, te idióta??? (mindezt úgy, hogy ő jött ide a blogra, nem én írtam máshova...)

Nem az a baj veled, hogy buzi vagy, hanem az, hogy kaka-aktivista. Kakaktivista. Azt szeretnéd, hogy minden kukit bedugjanak a végbeledbe.

Hülye libsi, zsidrák tróger. Méghogy "nemi erőszak"... hát persze, hogy neked az, ha neked a seggbekúrás a "szex".

Stílusod alpári, mondanivalód semmi. Te egy idióta vagy. Sajnos az ilyen hülyék ezt érdemlik.

Te apám, egy igazi majom vagy. Jogmajom ugyan, de akkor is csak egy majom.

Zoli, te egy mekkora sötét fasz vagy

Nem is baj, hogy eljöttél vidékről. Megtaláltad a helyet ahová való vagy, és kedvedre írogathatsz blogot arról, mekkora szerencsétlen finnyás kis pöcs is vagy.

Te Zoli!
Nem tudom ki vagy, mi vagy, de azt hiszem sekélyes személyiségű egyén vagy, ha egy ÁLTALAD (vazze, tán csak nem vertek bottal????) indított NAGY NYILVÁNOSSÁG számára készített és valamiért MÉGNAGYOBB NYILVÁNOSSÁGOT kapott blogodból a neked nem tetsző véleményeket Atyaúristent játszva kizárod, aztán mint a sértődős kisfiú még a boltot is becsukod.

Zolivagyok, kizárt, hogy téged ember szült a világra... Legfeljebb a világra szart valaki, majd ott is hagytak a WC csészében pár hétig, amialatt naponta fosták telibe a képed... Valószínűleg ezért lettél ekkora idióta mosókonyhás buzi.

Látom kimoderáltál te majom. Fáj az igazság? Szégyen és gyalázat.

Rendkívűl undorító kis rohadék vagy te Zoli gyerek

 A cenzor kurva anyádat te mocskos kis faszszopó proli.

Tettem egy érdekes megfigyelést is. Akik különösen szegényes nyelvi eszköztárral rendelkeznek, azok úgy próbálnak "fölém kerekedni", hogy az ocsmánykodó beszólásaikban nekiállnak "zolikázni" is. Valahol írtam arról, sok-sok éve, hogy az ilyen öntudatlan, lenéző becézgetés mögött milyen szándék van, példának ott a Tóték, ahol az alapleosztásban van Mariska és Ágika, ámde Lajos - és egy tök fontos jelenet, amikor az őrnagy elkezd "Tótocskázni". Mondjuk pont ezek az alulművelt zolikázók nem értenék a példát, de ti igen. Szóval, ebből is itt egy csokor, a zolikázva anyázás:

Hát haver, te egy király nagy paraszt vagy. (...) a sok hold paradicsomot kapáló tahó cigány anyádat küldjed el a picsába zolika ! Pofánbaszlak egy lapáttal, hogy szokjad az élet nehezebbik oldalát.

zolika mindannyian jobban járnánk ha tényleg elköltöznél és nem szemetelnéd össze a netet. Ez a blogolás csak arar jó hogy a sok frusztrált hülye erre recskázzon.

És ki nem szarja zolika, hogy egy közéleti fej buzi-e vagy sem ?! Neked is csak azért fáj, mert így nem tudod, kihez közeledj nyugodtan. Nos, fridikéhez simulhatsz.

Ez a post tökéletesen bemutatja a magyar mentalitást, írójának halvány lila fingja sincs a lényegről, a tényekről úgyszintén semmi, de lehet irígykedni, gyűlölködni, fikázni embereket! Neked meg az anyád, Zolika.

Hülye vagy zolika!

Mondjuk eleve komolytalannak tartom azokat a blogokat és vele együtt azokat az embereket, akik érvelés helyett az előzetes moderáció lehetőségével élnek. Ennyit rólad Zolikám...

Hadd döntsem már el Zolika, hogy a torkodat vágom el, vagy a gerincedet töröm el, ha úgy esik nekem jól.

 

Most pedig, ha gondoljátok, hozzá tudtok szólni a hozzászólásokhoz. Igen, azt is moderálni fogom, és ha valaha is elbizonytalanodnék, hogy szükség van-e erre, akkor visszajövök ehhez a bejegyzéshez, és elképzelem, hogyan nézne ki ez a blog, ha a fentieket is mind beengedtem volna...