zoli voltam

A nap, amikor Geszti Pétert kettéharapta a művészete, és nem tudott többet felállni

2011. augusztus 03. - zoli vagyok

- Tehát akkor az új zenekarom, igen, erről szól ez a sajtótájékoztató. Az lesz a neve, hogy Geszti Péter Szalonzenekar. Van-e kérdés? Igen, ott az úr a Magyar Nemzettől!

- Biztos rosszul értettem a zenekar nevét, Geszti úr, eddig ugye minden formáció neve amúgy "gesztisen" egy szóvicc volt, Rapülők, Jazz + Az, Gringó Sztár, szóval nyilván most is ilyesmiről van szó... esetleg a népzene felé fordul, nem? Geszti Péter Szalonnazenekar, ilyen röhögséges tárogatózások, tájszólásos rap, Nemzeti Vágta...

- Nem, nem, nem szalonna, hanem szalon. Geszti Péter Szalonzenekar. Még kérdés? Igen, a Népszabadság újságírója, tessék!

- De biztos lesz valami csavar ebben, Péter, valami szóvicc! Valami stíluskavalkád, műfajok közt szlalomozó zene, igen, igen, Geszti Péter Szlalomzenekar!

- Szó sincs róla, ez most egyszerűen csak szalonzenekar, semmi szóvicc nincs benne. Ott jelentkezik egy bazi nagy füves cigivel a quart.hu munkatársa, kérdezzen!

- Azt az évtizedes dúlást, amit a popzenével műveltél, szerintem a Geszti Péter Szaronzenekar fejezné ki jól, ha már szóviccelünk.

- Ezt nem kommentálom. Van még valaki? Igen, Novák Előd egy kurucinfós pólóban, biztos ő is a zenekar nevéről kérdezne, parancsolj.

- Shalomzenekar, mi, te büdös zsidó?!